Komentari (119)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sanja sjedi na koljena i klanjaj se svom bogu Dodicku🐷
Srpski Haris Zahiragic 😅
Njoj je Željka Cvijanovic tetka hahaha
Primitivuša!
Sanja metlom doleti u Sarajevo
Osoba koja dodicka naziva bogom, ne treba uopste da bude neka vijest. Radi se o poremecenoj osobi.
Uh, tebe ce pitati smije li :)
Je li to neko ko krsi zakon ne treba pred sudije? Kakve ima veze volja gradjana za one koji krse Zakon?
Sanja Vulic je rekla da je Dodik Bog, a ustvari ne zna da nema drugog Boga osim Allaha dž. š. i Muhamed a.s je njegov posljedni poslanik
Tko su "gradjani Sumske"?Zna se : ZLOCINCI! O cemu pricas lose nasminkana bezveznjakuso, primitivna, ograncena suso sto si sisla iz ne znamo koje v.....bine?!Pogledaj se : nalicis na pajaca!
Inteligencijia joj viri iz ....
E jest i grdna da te Bog sačuva
Da je samo malo pametnija, bila bi najgluplja.
Ova ne zna je li pošla, ili je došla. Bruka i Dodika i SNSD. Nevjerovatna kako je došla do Parlamenta BiH. Teško da bi bila korisna i u odboru MZ.
ovoj belegija viri iz ociju, samo ne znam koliko moras zagorjeti da bi joj ga dao
Ja stvarno ne znam kako ova da dođe do parlamenta, ipak postoje neke čarobne formule za uspjeh,.. dajte ljudi da se i ja gdeje uvalim da palmudim i hladim jaja onako lagano sa 5000km plus beneficije, iskreno godilo bi mi to jedno dva mandata ,.. a za treći bi se sa zarađenom lovom nekako i sam snašao , .. hvala
Ova je cisti dokaz kako i medjed u nas moze napravit politicku karijeru.
Bože me sačuvaj, sve nekakve konjoglave....
I ne trebaju, vec treba sud da ga procesuira, kako za krimonal, tako i za rusenje poretka, itd