Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sve ce to ponovo biti Republika Bosna i Hercegovina
Jako brzo druže bez ikakvih problema ⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️
I sad je.
Ružna je ko i Dodik.
Dodik je ljepši dosta.
@HariRokaNt Kad sam ja govorio da se potpiše peticija da nam vrate ljepoticu Dušanku Majkić.
To se zove ljubav😱🤔koliko ova ljepotica, koja ima zube ko` bisere😱😂, voli i obozava Dodika, to je za nepovjerovati😱🤔a, tu joj se pridruzuje i Cvijanovicka😱🤔😂lijepo za vidjeti i cuti za takvu ljubav😱🤔😂vas se najezim od straha😱🤔😂
Horse like face
Prva rugoba parlamenta ,cak je Dusanka Majkic od nje simpaticnija.
A Sanjica će nastaviti sa gutanjem...
Bez stida, bez obraza...
Michael Jackson Živi Vječno !
U koaliciji SDA i SDS BiH je napravila najveći korak naprijed sjetimo se ministara iz SDS Šarovića i Mektića radili za BiH bolje nego Bošnjaci niko nije psovao genocid niti prijetio ratom tj secesijom svaki dan, narod bio počeo ponovo da se zbližava radi i druži. Istina da je SDS počela rat ali sad su druga vremena pogledajte SNSD u šta se pretvorio. Očito zapadu ne odgovara da se mi na Balkanu pomirimo pa zato podržavaju Dodika.
Oprobana retorika, kritikuj strance i kod Srba si pobjednik
Proždri ga do balčaka , 👍
Futa
Potrosila si se Sanjice...