Komentari (109)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Neko ko izjavi da je "Dodik njen bog" uopste pominjati je presmijesno 🤣🤣🤣Njoj treba psihijatrijsko obezbjedjenje to da joj se sto prije obezbijedi
Nasa mlada Sanja Vulic lijepa kao Dusanka Majkoc, glupa kao Nikola Spiric.
Sanja Vulic je primjer mladog bh covjeka kako ne treba da se ponasa. Dosta ovakvih ima nazalost.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Je li moguće da živimo u vremenu kad ovakva krava ima ikakvu pažnju?
ti se jedino trebas prepasti kad se pogledas u ogledalo, ne daj boze probuditi se pored rugobe
bravo za trojku pogotovu za konjakovica koji je srbima dao sva moguca ovlastenja bravo adzija sve za stolicu ministra, bravo bosnjaci manjina ponovo
Posto je nako na znas .. Bila bi korisnija
Treba i njoj i slicnim kao ona zabranit da vide Sarajevo i na razglednici
Zamislite da je Denis jiš pri tom i zamahnuo rukom, ne daj Bože. Mislim da bi se i ratna mornarica RS-a digla u stanje visoke pripravnosti. :)
Vulić treba psihijatrijski pregled zbog simptoma paranoidne shizofrenije.
25 godina dolazite u Sarajevo,čak su i ratni zločinci bili po Sarajevu,a da neko digne ruku na Vuličku,pa ti nisi vrijedna spomena,idi puši rudonji
Najbolje bi bilo da vi imate poseban odjel parlamentarne skupštine Bosne i Hercegovine, može te ga nazvati sveti savo, car Dušan, tuberan neki iz WWI...kako god I ponesite obavezno gusle da vam se nađu😂😂😂
Ja jeste ugroze ti samo Pica koja trpi sev!?
Može, nek je čuvaju...ali to onda moraju biti isključivo Bošnjaci i po mogućnosti demobilisani učesnici u odbrani BiH od srbijanske agresije i domaćih izdajnika.Nećemo dozvoliti da naoružani teroristi-spavaći SNSD ulaze na državne sjednice.
Kad genocidaš umisli da je on zrtva
Ne umišlja, ona time smišljeno vrijeđa i pokušava da ismije žrtve...a samo nam budi veči bijes i smanjuje prag tolerancije prema bosankim Srbima općenito...to i žele, smišljeno i plasirano iz Beograda.
Parlament je odavno postao Zadruga, upravo radi ovakvih nedonoščadi. Umjesto da se donose zakoni i poboljšava život općenito, oni lansiraju ovakve zahtjeve. Ukoliko Nešić odbije, onda je poen SNSD protiv Nešića, a ako prođe, onda će dolaziti na sjednice kao superstarovi i starlete sa svojim obezbjeđenjem, jer im je to izgleda vrh bitisanja u životu. Što bi rekao Sabahudin Vugdalić u prenosu tekme: Ovo je igra - ja tebi, ti meni.
Dajte im i obezjbjedjenje, sa narodove grbace ih placajte slobodno.
Treba njima zabraniti ulaziti u Parlament jer nepostuju Drzavu niste vi tu sto volite Drzavu i sto mi zelimo da ste tu vec sto je to demokratsko pravo Drzave ciji ste Poslanici a dolazite za Novac ne zbog Srpstva.
ovo je ono dobro poznato lopov misli o lopovluku a hubice, samo o ubistvima... Daljni komentar dakle nije potreban