Komentari (111)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nisi dobrodosao i vozdra.
Ako moze sa ušima doletiti, evo ja cu potpisat dozvolu.
Onaj ko hoće nešto uraditi on uradi , ako neće ,traži razloge.. kako je recimo Fo'to Pronašao način i izašao iz Opkolj Enog Sarajeva i pob Jegao...kroz tunel
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Drina je granica i tacka.
BIA pomaze petoj koloni!
Alesto, idi na Bjelasnicu, udahni malo svjezeg zraka :D
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Gledaj pogleda...ni TIto mu nije ravan
tako se brani Bosna i Hercegovina samo podignute glave i cinjenicama
A sta ce ovaj ,to ne treba uzimati u obzir i gotovo ima on gdje ici da se poklanja i kod kuce ,neka se brine o sebi pusti ti nas....
Garantujem.da je ovo dobro osmisljrna kuhinja od strane Adzije. Igra duple pasove sa Vulinom, Vucicem i Dacicem.kako bi podigao rejting uoci izbora. Pa neki dan je govorio.da nije nadlezan za helikopter Srbije, mescini u Trebinju.
Vuline nisi dobrodosao u BIH ni helikopterom,ni autom,ni biciklom ni trotinetom,nikako. Evo zvanicno.
pa eto jos su i ovoga trebali pustiti da stvara raz d o r medju n a r o d i ma
ofirno dogovorena svadja Konakovica i Dacica. do juce Konakovic pricao da je srpski svet dobar jer ce Bosnjaci ici na baklave lakse, a sad fol pred izbore se svadjaju.
Traktor mu više priliči.
klempo
Haj konacno neka mjera protiv ovakvih...
Golum kaze.
Srbi spašavaju Konakovića pred izbore ! So ima odgovara trojka na vlasti
Pricas protiv BiH i jos bi helikopterom da se vozikas. Napokon malo drzave na djelu
Svaka čast Dino.
Niko ga nije ni zvao na ovo niti je planiaro ici da se nebi vidjelo da skupu prisustvuje 9 osoba.Jeftina predstava za glasače.Ali ga je trebalo baš pustiti da dođe.Helikopter je foluška da bi opet aktivirali priču sa onim policijskim helikopterom.