Komentari (78)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
MRS smradu jedan, najveci cettnik i fasist u Srbiji...ili je ipak on samo glasnogovornik za one stvari koje Vucic ne smije reci jer su oci EU uprte u njega...
Bravo Tvrtko udri ne zali hi
Prije nekoliko dana nema šta nije nagovorio za BiH u negativnom kontekstu i sada ga puste u Sarajevo puuuuuu
Srbija kurva nikad u svojoj historiji nije bila okrenuta miru jer su srbi apsolutno najkrvoločniji narod na planeti........nema kurve srbije zapadno od Drine, nije je nikad bilo, niti će je biti ako Bog da..........SMRT nakaradnoj izdrkotini Rs i svim srbima, srpkinjama i srpskoj djeci koji vole i poštuju tu izdrkotinu i koji misle da ta izdrkotina treba da postoji
vidi ga ko golum iz gospodara prstenova...ljepota i u slici i u riječi...vučkov cuko za lajanje po selu
Svi okrenuti miru, bleje ovako već 27 godina, sastaju se i troše novac bezveze.Imaju plate da te glava zaboli i samo govore o miru a da nisu poduzeli apsolutno ništa.Da bi se mir koji prosperitet znači kao i sreću svih državljanja brdovitog Balkana, potrebne su mjere, kao što su napr putevi, tolerancija, stvari koje su u interesu građana, zakon protiv osuđenih zlikovaca proteklog rata, a ne veličanje u heroje, zatim odlazak u EU, NATO itd. A narod hoće sve to političari neće!
Jes ružan, maajku svoju jeebo. A joši papak.
Spominje "pokušaj" ubistva Vučića u Srebrenici i kako bi "oni", nebeski narod to već riješili da se desilo u Srbiji! Pa što to ne riješi policija Republike Srpske, na njihovoj se teritoriji to desilo? A vrlo vjerovatno je i organizovano iz Srbije? Zašto ne riješiše "pokušaj atentata" na Vučića u Beogradu a "pola" su Beograda pritvorili? Foleri jedni obični i petljanci!
ono kad se sastanu ustasa i cetalj i pricaju o miru...
I nama je vazna stablilna genocidna
www.youtube.com/watch?v=HpQuMtk7kXQ
Srbija zvanicno zemlja sa najvecim procentom Roma u Evropi,evo i ministar odbrane im Rom..
Zaboli me Hasim ili po srpskom đoko čemu je Srbija okrenuta i opredjeljena ko bi vama vjerovao gamadi lažljiva. ima nas koji se sjećamo 92 i čemu ste se tada opredjelili.
opet srbi i hrvati glume nesto po bosni
kada srbin i hrvat(ica) sjednu za sto BiH se ne pise dobro.
I nama je u interesu stabilna Srbija, ali volimo Sandžak, Vojvodinu i Kosovo. ;)
Za početak procesuirajte i zatvorite sve one zločince koji su kao “dobrovoljci“ učestvovali i činili (a ne pokušali da čine) zločine po Bosni i Hercegovini tokom agresije, a koji slobodno šetaju po srbiji. Šta misliš o tome đikane mitomanski?!?