Komentari (176)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
prođoše nam životi, a ovijos ser,ru o istim stvarima
Sta bi u Srebrenici, prihvatise li oni "bojkotovane" mandate, e moj Bosnjo, sta je sa vakcinama moj Bosnjo moj ubleharu sa mindera
Pa šta i Bakir i Sejdo kroz građansko uređenje BiH žele napraviti državu u kojoj će se samo oni pitati pa nisam vidio na ovom portalu da je netko kritički se osvrnuo na to od ovih nazovi pristranih ili prisranih novinara gadi mi se to vaše licemjetvo kao fol bratstvo i jedinstvo a u stvari totalno suprotno od toga
Ta dvojica ne poštuju ustav koji je na snazi. Samo traže ko će im napraviti državu kakvu oni zamišljaju i sve blokiraju, a krive druge. Komšić samo ispaljuje izjave koji nas dijele.Ustavse može promeniti sano dogovorom, Oto to ne može uraditi.
Federacija je mrtva, bosnjacki i hrvatski entiteti su jedino rjesenje.
Interesantno je da se na ovom BH portalu vise pljuje SDA nego HDZ. Bas me zanima da li se na Poskoku ili na jednom od RS portala slicno odnose prema "svojim".Cisto sumnjam. Zakljucak- Bosnjama smrdi svoje g---o, a susjedima i komsijama ne.
Dok se HDZ princioijelno bori za ciljeve vecine hrvatskog puka,pro BiH bkok neproglasava nelegitimnim ni dvije skole pod jednim krovom,ni tzv.specijalne veze,ni sto Zeljana Zovjo i Bozo Ljubicsto predstavljaju kao BH drzavljani Hrvatsku umjesto BiH i td i td.
Ja stvarno neznam zašto se muslimani boje trećega!? Pa i vi će te dobiti svoj entitet. Ili se bojite svoje nesposobnosti??
Zasto bi, kad nam je ovaj entitet veci, nismo ludi...
Jest pukla guzica na čitavu bejha , pa na federaciju, barem zapadnu bosnu, na kraju osta samo sarajevski pašaluk .
1.Legitimnost,znaci prihvatanje zakonite vlasti drzave od strane stanovnistva(izvor wikipedija).2.Iz ovog,proizilazi da HDZ neprizna dio Wasinktonskog i Dejtonskog sporazuma koji je zadrzao pravo gradzana,a ne nacija, da bira na citavoj teritorijiFBiH. I to zeli HDZ promjeniti kroz Izborni zakon,da necacka Ustav4.I borci Armije BiH su se (po mom misljenju),borili za gradzansju BiH a ne dvonacionalnu FBiH,pa su prihvatili i Wasington kao i legitiman iko bi mogli istaci suprotno.
Ljudi moji da objave rezultate popisa vidjeli bi da Hrvata nema ni 12% a sve ovo sto provode im je SDA omogucila
Hrvati su spasili vase guzice i podpisali ste federaciju i uredjenje bosne po nacionalnom pricipu. Federacija znaci hrvatsko muslimaska federacija pola pola a ne vi da imate sve!
E eto nismo znali ...
Mostar1982,upravo tako,entiteti nisu cijepanje države,oni bi samo ojačali sve funkcije i ostabilili nacionalna i politička natezanja,nije li i sada HNŽ kao i entitet,i šta kome fali,tri entiteta i centrala Sarajevo je sasvim logično i prirodno riješenje,BiH ostaje jedna i nedjeljiva,ali netko radi pilu naopako,kome ovaj prijedlog ne odgovara,svima osim Hrvatima,..jedina istina,jedino Hrvati žele trajno riješenje i mir bez figa u džepu,..
Saudi paid lobbyists did enough damage in the process of disenfranchisement of Croats. Mr. Weber is a prominent and most tireless among them. For the sake of democracy he should stop. We should not be exposed to his hatred, we have more than enough other problems.
Ovi bošnjački portali i bošnjački političari plaše bošnjake sa ovim trećim entitetom kao što se malu djecu nekad plašilo sa baba Rogom,samo oni pominju treći na ovim portalima nigdje nisam pročitao u zadnje vrijeme da se Hrvati oglašavaju o tome
al sta zapravo znaci taj treci za bosnjaka, apsolutno nista, cemu plasenje, forsiranje tih prica raspada drzave, da su imalo pismeni a nisu, jedna je drzava, i nikom ne smeta sto imamo nekoliko zupanija, kantona, al smeta cim treci se spomene, a funkcija je ista, nego iq40 mozak odma do interpretira kao raspad drzave
I sta je Problem ako i bude treci entitet.....koliko njemacka ima pokrajina, koliko svica kantona,belgija
clanak napisan 'smatra' triput isti tekst, novinjar, sve i da bude taj treci, ni u djep ni iz djepa, cemu toliki bauk, ne bi da ce oduzet nesto niti dati, ne uzima ti zrak, kruh iz usta, slobodno se mozes kretati unutar bih, ne treba ti pasos izmedju rs, fed. ili eto tog treceg, ovo je samo filovanje naroda a pogotovo onog zatucanog na destrukciju i daljnje sprovodjenje mrznje medju njima, bola ohladi vise, zivi, sve i da bude 15 entiteta koga libo urac vise
Konta covic mudar pa nisu ti njemci bas tako glupi ...nece moci covke
Gospodine Weber gdje su Sejdić i Finci u vašoj državi . Tamo ih možete demokratski postaviti bez da učestvuju na izborima.Sa tom presudom ste samo probleme napravili, ništa niste rješili.
Mi drzimo HDZ, SDA i SNSD na vlasti... Vrijeme je da svi narodi i nacije u BiH shvate da ove 3 stranke ne cine nista dobro i da ni jedna od njih ne zeli napredak. Vrijeme je da otvorimo oci jer tapkamo u mjestu vec 25 godina. Srbi treba da kazne SNSD, hrvati HDZ a bosnjaci SDA na izborima 2022 i garantujem da ce doci promjene. To je sustina!