Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
South Park - End of Obesity, preporuka
Sve vijesti od WHO (privatna organizacija finansirana od globalista ubica) uzimam s rezervom.
Treba to pustiti u slobodnu prodaju, ima debelih more, a svaki je potencijalni dijabeticar, pa se svede na isto. Bolje je sprijeciti razvoj dijabetesa upotrebom ozempica, nego ga poslije svakako prepisivati kod dijabetesa ili velikog BMI koji opet vodi ka dijabetesu..
Pa ih onda lijeciti od poslijedica dupljak-lijeka? Danci ne mogu proizvesti, kolika je potraznja za Ozempicom, pa i da puste u slobodnu prodaju opet bi bila nestasica, vjerovatno jos veca
Kakvog dupljaka, o originalu govorim. Ne prave antimateriju u CERNu da ga je nemoguce proizvesti, licenca se proda i stancaj gdje god ima tvornica lijekova..
Ozempic se trenutno faktički zloupotrebljava u cilju mršavljenja nakon što su celebrityi promovisali ovaj način da se izgube kg, a osobe kojima zapravo treba odnosno dijabetičari ne mogu doći na red zbog mase koja traži svaki alternativni način da smršavi osim prirodnog, fuj.