Komentari (138)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Djecica to i zasluzuju i ovo je po meni jedno od osnovnih ljudskih prava.Ona samo zele da uce i napreduju i skoluju se zasto da im se ne pomogne?!Ne mogu bas svima roditelji priustiti par maraka svaki dan za obrok
Djeca zasluzuju normalno i adekvatno obrazovanje kao i dnevni obrok.Za ovo podrska
Nesto na sto se svaka druga opstina treba ugledati!
Velikodusno, primjer drugim opstinama u svakom slučaju.
Jako sam sretan kad procitam ovakve i slicne vijesti
Sve za nasu dragu djecu, sto vise olaksati njihov zivot
Zaista dobra podrška roditelja da se ne zaboravi reći.
Ovo nije samo materijalna pomoc, ovo je cisti primjer nama odraslim i djeci kako biti veliki ljudi!
Ja se sjecam svog djetinjstva kada smo mi medjusobno dzaci kupovali uzine onim koji to nisu bili u mogucnosti. Ovo je veoma veliki nacin i primjer pomoci onima kojima je to najpotrebnije.
Ogromna pomoc roditeljima, a i veliki znacaj djeci i ostalim ucenicima da ne prave razlike izmedju sebe. Danas sutra ova djeca ce odrasti a sa ovakvim primjerima ce sigurno postati i veliki ljudi!
Odlican primjer humanosti i ravnopravnosti medju svim ucenicima!!!
Velika olaksica roditeljima koji ne moraju brinuti hoce li im dijete biti gladno u skoli, i da li ce oni imati da im pruze ono sto ostali ucenici imaju.
Djeci treba olaksati da ne razmisljaju i ne gube odmor izlazeci u obliznje radnje da bi kupili uzinu. Ovim cinom dobro im je olaksano
Tesko je vrijeme i mnogima je placanje uzine luksuz. Dobro je da se misli na ovu djecu.
Svaki grad i svaka opština ovako trebaju podržati naše najmlađe.
Našoj djeci svaki vid pomoći znači mnogo, lijepo je znati da se neko brine za njih.
Podrška za ovaj potez 👏