Komentari (215)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bogami ako uhapsite Atifa srusit cemo zatvor. Toliko
⚜⚜⚜⚜⚜⚜
Srbi su preuzeli sudstvo i tuzilastvo. Ovo je poraz Bakira i SDA. Poraz bosnjaka. Prema Milenku Kajganicu, Dudakovic se nije smio braniti negp pustiti da srbi pokolju njega i bosnjacki narod. Bakire zasto sutis?
PRIKAŽI ODGOVORE (14)
A hoće li to "tužilaštvo" IKADA zatražiti pritvor za Dodika koji OTVORENO prijeti secesijom države, negira genocid, koji je pokrao milione i da ne nabrajam više!? Kada će i hoće li za njega tražiti pritvor, ili tužilaštvo otvoreno radi samo protiv Bošnjaka u ovoj državi!?
kada se 2 HOROZA POSVADE. POTUKU. POBIJU. JEDN PADNE MRTAV. - ONDA ONOGA ŠTO JE POBEDIO TREBA IZVESTI PRED RATNI SUD. ŠTO JE BRANIO SVOJ ŽIVOT. -- KOJA BRUKA DA SE DUDAKOVIĆ ZATVARA I OPTUŽUJE ŠTO JE BRANIO SVOJU ZEMLJU ! Bosnu i Hercegovinu.
Onaj priča o rušenju BiH i ništa ni opomena a zatvora ni spomena ovo nema smisla
Nema ovdje države dok ne dođe do konačnog obračuna sa petokolonašima.
Na razdoru Bosnjaka radi se aktivno godinama, to ko do sad nije skontao, budala je. Cak su uposlili i botove na klixu, na svaku vijest i gdje treba i gdje ne treba ubaci se po koji komentar o Bakiru, Sebiji i SDA i bosnjo se pocne kriviti izmedu se. Glupi smo ko *urac
Procesuirajte Dodika zbog negiranja genocida.
hahahahahhahahahahaha - davali biste vi nama kamu u glavu ako vam opsujemo izgleda : )
Sramota... pa da izadju bar ove "glave" sto drze svoje "guzce" u foteljama.. da kazu nesto u odbranu ovog covjeka.. bar javna podrska.. pa armija im je odbranila te iste kancelarije u kojima su im fotelje
ODMAH SMJENITI TUZILASTVO !!! Kompletno !!! Ili ih sacekati i onda dobro isprebijati , jer to su neprijatelji BiH !!!!
Sad glasajte ulza Osmorku 😂
Majku vam iebem eto hajde stisnite pa ga uhapsite.Ona džukela iz Laktaša na dnevnoj osnovi izrekne 100 puta gore stvari a vi ne reagujete uopšte.Hajd da vidimo ko će nam generala uhapsiti,djubrad jedna.
Samo jedinstvo spašava bošnjaka i domovinu tako je genarale, živ i zdrav bio sto godina.
Ovdje se treba pobiti do kraja pa ko osta osta
Koje budaleštine. Pa danas je situacija za nekakve agresije puno neyahvalnija nago 90tih. I to za sve napuhane
Ako njega treba uhapsiti Dodika treba Streljati. Banana Drzava nemaju drugog Posla Kriminal u Politici gdje nema Nevini oni traze gluposti Kajganicu Srbinu brani politicare dok vam narod ne presudi kad mi izadjemo na ulice gorit ce i vasa imovina i vas luksuz.
HAHAHA