Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sto je dzaba i bogu je drago .
Kad mi je zena bila trudna 1000KM je znalo otic za 4-5 mjeseci na preglede,ishranu i tablete za ocuvanje trudnoce,skup je to sport ko nema u startu dobra primanja ili nešto ušteđeno nece ga ova milja pogurat previše
Ako vec imate broj porodilja zasto automatski ne podijelite svima tu pomoc, jer neke mozda i ne znaju za to. Valjda imate u bazi podataka informacije o porodiljama i njihovom imovnom stanju. Drzava koja nije u stanju da finansira ono osnovno za novorodjene bebe, treba kljuc u bravu odmah. Natalitet je pao i to treba pogurati financijskim inekcijama i ohrabriti ljude da imaju vise djece. Djeca su buducnost drzave, a to nismo mi, niti nasi krimogeni politicari.
Jer djeca koja se ne rode u izbornim godinama ne vrijede ni tu 1000 KM
Tako je. Mene je sve zaobišlo. Nisam rađala u izbornim godinama.
Na kraju ce ispasti ipak po 500KM, nisu planirali da se prijavi ovoliki broj žena hahah
ne mozes ovo porediti sa stanom koji kupujes na kredit.
a gdje se ta aplikacija može naći? I što nije bilo najavljeno nigdje? Mjesecima čekamo konkurs...