Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kakav potencijal ima podrucje Kladanj-Olovo-Vares za turizam je nevjerovatno. Kad bi se taj potencijal znao i iskoristiti, Olovo kao i druga dva grada zaista bi bili gradovi buducnosti...
svaka cast Olovu, bili su iza Kladnja decenijama poslije rata, sad su decenijama ispred. tako izgleda kad nacelnik ispred svojih stavi opsti interes gradjana opstine. svaka cast i nasem nacelniku Jusufu sto nas je unistio za ova svoja 3 mandata, pišam te ja kralje
Nisam ni znao da sam poluolimpijski rekorder na 100 metara prsno...
Koji je kriterij da bi nesto bilo poluolimpijsko?! Postoji olimpijski i svi drugi koji nisu olimpijski, a razlikuju se po tome sto olimpijski ima tacno propisane norme o velicini kao i pratecim objektima. Dakle, postoje samo olimpijski i “divlji”. Ove druge radis kako ti se neka stvar digne, tj. po zelji.
Odmah mi Mostar pade na pamet, najveci grad Hercegovine, dobri plivaci, Lana Pudar, bazena nigdje…
E neka i Olovo ima bazen, djeca nek uce plivat. Meni se cini da ova manja mjesta imaju više energije i bolje da se ljudi tamo organizuju sada da prave nesto konkretno i korisno.
Na olovskoj opštini će svaka mjesna zajednica dobiti bazen, dok sam grad o tvorenom bazenu mora čekati neka bolja vremena. Jasan dokaz gdje su glasačke baze.
trebao je biti olimpijski, ali dok su pomalo utalili izađe poluolimpijski
Bravo za Olovo! Bit će i olimpijski samo polako
Nova rijec poluolimpijski! Kad vec ulazete i gradite onda izgradite olimpijski jer cete nakon kratkog perioda svi shvatiti da je tako trebalo izgraditi. Neka se Olovo razvija, dobro mjesto, dobra lokacija.
One sportske hale u Sarailabadu prokišnjavaju već godinama, nema razloga da sumnjaš da će i ovaj bazen početi da curi - ako ikada bude i završen. Već vidim kofe i bidone sa strane i krezavog Mehu kako vraća vodu u bazen kako se koji napuni...
Dok krov na hali curi ti me u pakaš poljubi.
Gradonacelnik Mostara like this