Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U međuvremenu komšo cijepa sećiju za potpale, kaže dok je lijepog vremena.
Allahovom voljom?
Zabraniti odmah loženje u svim gradovima i naložiti da vlasnici svih stambenih objekata ugrade toplotne pumpe. Cijenu pumpe prebiti preko računa za struju u podnošljivim ratama i završiti više s ugljem, drvima, papučama, gumama, motornim uljem...
kvadrat 6k 🤡
Nek idu sarajlice na Trebević ili Bjelašnicu zivit i svima dobro.
Ili da se sav šljam koji je iz drughi dijelova došao u Sarajevo vrati svojim rodnim krajevima pa da svima bude dobro? :)
nema kad je puhnuo jugo. Šta trebamo čekati da puhne da bi mogli disati. Kantonalna vlada godinama ništa ne poduzima da se smanji zagađenost. Jedino što su radili su subvencije za peći na pelet, ostalo ništa. Nikakvog programa po tom pitanju nemaju.
Nije veliki minus pa narod ne lozi.
Bravo za vlast u KS