Komentari (72)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bas lijepa vijest, projekat kojim se povecana natalitet, potpomaze vantjeleska oplodnja.
Bas mi je drago da se svake godine realizuje ovaj projekat kojim se obezbjeduje bracnim parovima da se ostvare u roditeljstvu.
Projekat koji ce zasigurno omoguciti parovima da se ostvare u roditeljstvu. Nadam se da ce projekat svake godine da se nastavi.
Vjerujem da ce ovo obradovati mnoge buduce majke i zelim im svu srecu u toj ulozi.
Drago mi je da Opcina nastavlja sa projektom,nadam se da ce i ostali imati sluha za ovaj problem i podrzati ovim ili drugim mjerama podizanje nataliteta.
Pohvale opcini koja je i ove godine izdvojila sredstva za pomoc svojim sugradjanima i potice mlade ljude na roditeljstvo.
Zaista lijepo procitati da se pruza pomoc buducim roditeljima koji se bore sa ovim problemom.
Znacajna podrska natalitetu,sigurno ce dobro doci obzirom da su postupci potpomognute oplodnje skupi i finansijski iscrpljuju parove.
Jako je puno parova koji se ne mogu ostvariti kao roditelji,svaka cast Opcini Centar koja je prepoznala sve prisutniji problem i nastavlja sa pruzanjem podrske.
Nema vece srece nego parovima saopstiti da ce postati roditelji onda kada su to iscekivali dugo vremena a eto nije se dalo.Bravo za ovo
Jako humano.Svaka cast za ovo.Respect
Put kojim ova Opcina ide i izdvajanja koja usmjerava na dobrom su putu.Nema ljepse vijesti od prinove i to je zagarantovano
Odlicna vijest.Na ovome hvala
Ocigledno vlada veliki interes za ovim nacinom dobijanja djece za sto odredjene lokalne zajednice imaju razumijevanja i pomazu u tom kontekstu.
Od srca im fige drzim da se bebin plac nadaleko zacuje.Ovdje pomoci treba i svaka cast na izdvajanju