Komentari (392)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Do kada će Hrvati u Hrvatskoj preglasavati Srbe i zašto prave unitarnu državu!!! Srbi trebaju dobiti svoj entitet Srpsku Krajinu!!
Nije zabrinjavajuće što agresorska Hrvatska i dalje ustrajava na teritoriji BiH, nego je zabrinjavajuće to što Bošnjaci i dalje idu kod njih na more i kupuju njihove proizvode.
@MOST4R Srbi su bili i drzavu proglasili u krajini koliko se ja sjecam haha
Mi Bošnjaci držimo 23% teritorije BiH, ali zato kad sjedemo za tastaturu na Klixu, jačimo smo i od Amerike, rusije i Kine zajedno. Ako zatreba umlatićemo i Ameriku i Rusiju, u ratu na Klixu.
Ti si Bosnjak kao jaKinez skutore.
Dobit ce te mu.. marjanovo
this didn't age well
za oko mi zapela ova televizija.. pa hebo sve svoje, covketu zafalilo parica u steku za nove vile i auta, pa meni uz racun salje da mu placam "hrvatsku televiziju" -.-
SAMO REPUBLIKA BIH
Deago moji bosanci. Dobro zapamtite sve ove napade hrvatskih ekstremnih politicara. Vrijeme je da na ljeto biramo svaku drugu zemlju za odmor izuzev Hrvatske. Ne dozvolite da vasim novcem ginansiraju napade na BiH. Imate puno vise prijateljskih destinacija i zemalja gdje mozete provesti odmor.
Vrijeme je da stanu uz svoj narod kontra šovinista i fašista
Zašto treći entitet to će biti prvi
zbog cega klix taji ovaj intervju, a objavljue intervjue samo sa onima koji podrzavaju unitaristicku i preglasavacku politiku ??? https://www.youtube.com/watch?v=K6xKACBsJPc
Aha - eto reakcije na - necemo popustati "covicu"
E moji hrvati iz HR imate svojih gov...preko glave, pustite više nas hrvate iz BiH. Tako se brinete da nad je sve manje i manje u BiH kao i u HR. Mislite da ćemo se naseliti tu u HR da vam budemo sluge, malo sutra. Uvalili ste se u gov...I sami se izvlačiti ali nemojte preko naših leđa. Uništili ste Središnju Bosnu, Posavinu, Tzlanski kanton, Tomislavgrad, Livno, Ravno. Gdje stane noga HDZ tu ni trava ne raste. Pustite nas više da živimo kako mi hoćemo.
ZLATKO MILETIC !!!!!
POZIVAM HRVATSKU DA VRATI REPUBLIKU SRPSKU KRAJINU - i da Srbima u Hrvatskoj zagarantuje sva prava
Treba stati na loptu i razmisliti sta je to unitarizam... kada i kome odgovara, a kada i kome ne. Svidjalo se to nekome ili ne, Raguz je u otvorenom dobro poentirao to pitanje.
E jeste naporni s tim tzv. izbornim zakonom, trazite ga u srbiji za hrvate, i u hrvatskoj za srbe pa kad dobijete onda mozemo ozbiljno razgovarati😉
Sad vi ‘rvati, naredite Americi da vam ispuni sve zelje