Komentari (97)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Čekam Klix da počne objavljivati kad Dodik ide u wc da kenja. Je*o vas on više.
Zapravo jasno je ko dan da se radi SIHRONIZOVANO! Atak na Bosnu je sa svih strana ali onaj iznutra najviše boli!!! Za šaku dolara ljudi budu kupljeni i prodaju svoju državu...
A svi popušili foru zbog njegove politike.
Upravo. Laktašenko će ove budale oko sebe otkantati na kraju balade i još tvrditi da je uvijek bio sa suverenu BiH.
Zna on dobro šta piše u dejtonu, nemojte u to sumnjati, zna on dobro sve, a ovo se zateže jer SPC i kontraverzni biznismeni žele nove sukobe da prikriju svu krađu za 30 godina pa čak i 50 :) milijarde su se sručile u entitet pc i na rubu ekonomskog kolapsa, pa valjda je to svima jasno šta i kakav je modus operandi
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Njega ukloniti i nema sankcija nikome sve je on ovodoprinio pa ispštaju svi pogotovu narod
Možda je konačno skontao da je doveo entitet u gabulu iz koje nema povratka
E moj Srbine zastitnice Srba koliku ljubav ti pruzas entitetu i Srbima da ce uskoro da bankrotira radi lazne ljubavi tvoje i prkosa cjelom svjetu, nije tebi do Srba nego do pineza da se jos malo obogatis na racun gradzana, malo ti je pa hoces jos, jer narod je corav pored tvoje pljacke. Ti najbolje radis za nestanak entiteta i ne treba niko vise sem tebe samo tako nastavi budi hrabar i prkosi Amerikancima i Evropi oni su za tebe nula.
STA CE ON DASE SIKIRA POKRO JE SVE STO SE MOZE POKRAST I UREDIO STAZU ZA KARADJU IDUCIH 10 GODINA A VI GLUPMAVI KREZOZUBE BUDALE DIZITE TRI PRSZA ZIVEO KRALJ PETAR OBERENOVIC KOJI SE USRA I OSTAVI GOVNO TAKO CE I RUDONJA.
A sta bi trebalo nagraditi destruktivnu politiku
Alija je prodavao Bosnu, Bakir je nastavio sa prodajom, vidit cemo sada kako stvari stoje! Pratimo vas, budite oprezni jer narodu je dosta prodaja! Ne treba nam vise Starčevića ordenja i potpisivanja nacistickiih entiteta!!!!
Mene ove reakcije na ostre prigovore i kojekakve americke beskorisne sankcije ne tangiraju. Samo me interesuje kakva ce mu reakcija biti kad ARMIJA REPUBLIKE BOSNE I HERCEGOVINE podje u oslobodilacki pohod Bosne ponosne!!!!
Ciganija !
Šteta što se nisu svi javili da imate komentara bezbroj i prepucavanja mali milion
Čovjek ovako logično razmišlja....tolike sankcije meni i mom okruženju i ja i dalje vladam i kradem. Donosim zakone o kleveti, negiram genocid, psujem im mrtve u genocidu, rugam se Visokom predstavniku i ne priznajem ga, ne priznajem Ustavni sud države i radim na njegovoj razgradnji....I NIŠTA. Tako da te sankcije možete objesiti mačku o rep.
Pa jel' se barem podrpo? Pitam za nervoznog komšiju
Hajde laktašenko, izbaci još jednu velikosrpsku, separatističku zvEzdu pred svEtla reflektora. Nekog novog glasnogovornika, neki novi eho tvog glasa. Delegiraj novo ime, delegata ispunjenog mržnjom, ispranog mozga koje će postati kandidat za listu. Malo, malo si ih do sada povukao na dno. Nije šala, postali ste poznatiji od Pabla Escobara. Vlahaahahha
Jakarta RS -GT ko beton,a nestat ce za 7 dana. Zivi bili pa vidjeli .
To Mile,a ne ko mi muslimani ,da nam odreďuju klosare za vlast i ministre Ciganiju i lopove,bolje biti pod sankcijama no da te vode Bakir ili ciganin Konakovic Sto puta bi bilo bolje da nas Amerika ne ,brani,, propadosmo skroz
I sad će ponovo onaj desperados Escobar doći u BL i iza zatvorenih vrata, kao i do sada, grliti se sa Dodikom. Amerikanci ovim samo pokušavaju prikriti pravu istinu a to je: da su upravo oni uvijek bili najveći protivnici smjene Dodika. To je birvaktile tvrdio Žak Klajn ali i kasnije Š. Šiling.