Komentari (107)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ova zudi za nekim dobrim snosajem
@zorro ti si ljudina. Da Bog da ti svaka dala.
Opet se napila
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Ista Dodikova prica. Kao da je bio kod njih na brifingu. Zakon je samo ono sto Rusi tvrde da je zakonito. Gledam sinoc perfidno ometali javljanje i glasanje na Eurosongu Armenije, Gruzije i Azerbejdzana.
Pa on i jeste njihova skola. Sta mislis zasto ide kod njih svako malo.
Daaa samo se Armenija javila.
sikter u Sibir i rezi kocke leda
Najvjerovatnije će ova ruska avantura završiti porazom u Ukrajini i prevratom vlasti. Zanima me kakvu će politiku poslije toga voditi Srbi Srbije i Srbi Bosne i Hercegovine, a posebno me zanima kakav će kurs zauzeti ovi proruski komentatori. Sve će oči i nade biti uprti u Kinu, ali kineska ekonomija će polako početi da tone i za sobom će povući vanjsku politiku.
Ne znam kako misle osnažiti veze sa zemljama Komonvelta kada prijete da će Britaniju zbrisati sa lica zemlje!?
Zaharovoj samo treba dobra prangija da je oplete, vidi joj se u ocima da ga nije imala zadugo....zato je ovako agresivna i nervozna :-D
dobra polovnjača
Auuu jeste vi rusi zajebani vi bi sa citavim svjetom mogli ratovati jeli,Sve bi Ste ih porokali a ostatak svijeta se prepao Pa drhte od vas ne baljezgaj majke ti.
blesvi rus dok mu par oligarhija pare nose na zapad i tamo se sprovode on zivi gore nego mi prije u jugoslavji! mozete vi polskoj samo biti sluga
Velika ruska sila je dosada osvojila Kherson koliko ja znam, a svaki dan se kurche kao da vladaju svijetom. Trebao bi im NATO početi paliti sefte da ih postave na svoje mjesto.
Reče onaj što je komadao Poljsku u saradnji sa Hitlerom i koji u par dana strelja više hiljada oficira Poljske!
Nebudel ova imala dick, ja svoj sjecem na velike komade
Pravoslavci iz Rusije, napadaju svoje komsije, bratski narod iste vjere, ubijaju civile...i pricaju kako je zapad bezobrazan. Vidite li sta je bolest?
Klixovci placaju li rujani za lazne lajkove.Placaju placaju jel tako.Hahahaba.A morate i vi zaradit klixe.Hahaha
Vjerujem da ces traziti azil u Africi i ovi vasi iz vecina ambasada.Al prvo morate reci sto znate o svemu jer je raspad Rusije ocigledan.
Jebel te ko Zaharova??Onako pitam,nije da me plaho interesuje
Sta ces graditi zalosna vam majka? Nece niko sa vama ni da razgovara, a ne neke odnose. I to sa Poljskom.Ovo je dokaz da ne znaju ni sta pricaju, a ne rade. Rusijo postal si stara ohrdana ku,, a.