Komentari (160)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
u kojem svojstvu je Zahiragić ovdje?
Sda lažovcine.Tako i vode ovu državu 30 god.zato smo i dostigli dno dna u svim sferama života.Tesko jadnom narodu s njima.
Jest ih briga za narod i sve probleme koje imamo, daj pozicije da se podjele, dobre plate, topli obroci, penziono, a narod na minimalcima, treba ic odavdje ko god moze.
Samo jako SDA bez pardona prema bilo kome
E blago SDA-u i Sarajevu pa i cijeloj zemlji BiH kad ima tebe tako pametnog. Rodila majka jednom i nikad više
Ovi iz sda ce se vaditi na rat i narednih 200 godina koga briga vise pusti te se rata lopovi
al ovaj debeljko nije dao ostavku kako rece ako mu Steta pokaze trolejbuseve? kao i svaki SDO srbofil ,obraz djon.
Zahiragicuuuuuu dosta vise generalaaaaa,zlatnih ljiljanaaaaaaa,boracaaaaaaa,daj nam kakve kandidate koji su tu kvalitetom a ne ratnim zaslugama ako se tako mogu nazvati jer su se zasluge dijelile ko diplome u Travniku.
A šta je onda Kemo Ademovic radio u ratu,i ljiljan i zlatna policijska značka i vi ga nazivate izdajnikom, a lendo je general koji je branio bih,kakvi dvostruki arsini, nema nama naprijed dok se sda ne promijeni,a to se neće nikad desiti,prema tome treba ih ugasiti
Pa šta ako je Lendo bio u ratu. I ja sam se borio za BiH I nikad se tim ne kitim jer mi je to bila dužnost niti na tom ubirem pojene. A Lendo je to dobro unovčio i previše. Dajte mladim i školovanim da vode ovu želju a ove penzionere otjerati sa scene.
Ko hoće slagati taj hoće i ukrast nije naš jelde Zahiragicu
Balvan
Zamolio bih SDA da ovog ili ovo, sta li je vec, ukloni sa politicke scene, ovog ni rodjena mama ne voli i sama pojava njega na portalima izaziva proliv i povracanje.
ZAŠTO JE ZA OVU FGR-ovsku, trojkašku ŽGADIJU HDZ NEZAOBILAZAN A SDA ZAOBILAZNA? SDA U DOMU NARODA IMA ISTU KVOTU KAO I HDZ, A U PREDST. DOMU SDA JE VIŠE NEGO DUPLO JAČA OD HDZ-a. HDZ JE BAGRI NEZABILAZAN ZATO ŠTO IM JE MARFI REKAO DA TO TAKO MORA BITI. IZVOLITE SKOTOVI JEDNI STAVITE MARFIJA NA ČELO VLADE I RIJEŠITE SE SDA.
ČENGIĆ: "ili će parlamentarna većina sama mijenjati Ustav"! Gdje li se ovaj SDP deran školovao? Na šta bi to ličile države, kad bi im tanka parlamentarna većina (vještački skrojena u AA) mogla mijenjati Ustav po svom nahođenju? Većina država bi se preko noći raspale ili bi se pretvorile u diktature. Ovo je samo primjer dokle su spremni ići ovi 3-kini skotovi.
Harise ,ne .eri
Vrati konju glavu