Komentari (198)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Boga mi smo u debelom quurcu! Tito napravio prugu, voz kupljen prije 15 godina i sada se svadjaju ko je izmjenio red voznje ? Smradovi ....kako vas nije sramota !!!
ja zaboravio sam reci da je Tito napravio i elektrane koje pokrecu taj voz !!!
Federacija kupila voz, Kanton ga rashodava...
PRIKAŽI ODGOVORE (13)
ti si Zahiragicu toliko umisljen,pokvaren i podao..jebala te Novaliceva vlada i svi SDA KADROVI..TI SI BOLESTAN,
I debeo.. onako pride..
Predstvanik Romske manjine u SDA i usput bodac nozem
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
E vala si ti pogan prava , odvratnijeg covjeka od tebe nema sigurno !
busate se svi u prsa ko da ste podzemnom povezali cijelo sarajevo sa zenicom a ne do pazarica vozic
Dva debila, puno kila.
Majmune crncu ga !!! Sta si ti uradio ???
Vidi ga kolki je od tereta i prosperitetnog razmišljanja. Panju jedan tvoj predsjednik se slika kada dijeli cenera sadake onima od kojih ga je prethodno oteo.
Pa to nas i uništi, ideje bez realizacije ili sa katastrofalnom realizacijom uz milionske gubitke. Imamo niz primjera, od autoputa do tunela, hotela u Srebrenici...
Domet naše politike - on je otvorio voz do Pazarića, ne on je! Jest bila sjednica Predsjedništva, nije bila sjednica. Jbt. život
Hebo vas vise i ovaj prasac..Koga interesuje uhljeb Jusufa i Adise Zahiragic koji su karcinom tuzilastva i sudstva u ovoj zabokrecini od države.pljuc.
Rijetko odvratno i odbojno stvorenje ovaj Zahiragic.
Mrs stoko lopovska lazljiva, hebo vam pas obraz bezobrazni
Zahiragicu moreli se lezat ?
Zaha ne seri i bolje skidaj te kile vidis da ni odjelo ne mogu da ti nađu a Kakir neda pare da ti se kupuje svaki mjesec novo i veće.
Reče Facebook političar 🤣🤣🤣
Jao neke VELIKE IDEJE padaju vama na pamet,pa ko tetkice se prepucavate.... SVE VAS SRAM BILO!!!
Ma nije do vas, mi smo krivi, aferim nam bilo kad izabrasmo i tebe i ove sto su na vlasti. Svi ste odron, ja zbog vas osjecam "susramlje", a ovi sto njega nazivaju gazijom, sram vas i stid bilo, pa imate li trun mozga