Komentari (62)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dino konaković je pohitao da izrazi suosjećanje Robertu Ficu i zaželi brzo ozdravljenje Slovačkom državniku , KOJA NIJE GLASALA ZA REZOLUCIJU! ali nije smio isto tako nešto napisati za stradalog Iranskog predsjednika Reisija, i poručiti Irancima tako nešto, dokazanim prijateljima BiH! E moj Dino, je li to nisi dobio dozvolu iz Ambasade???
To se nesmije desiti bez obzira koliko ih je Čović i stranci ucjenili dokazima iz aplikacije. Taj Vukoja nema minute iskustva u pravosuđu cilj je samo da mogu Čović i Dodik ostvariti svoj cilj preko ustavnog suda. Ne smijete dopustiti da rušitelji BiH preuzmu ustavni sud.
Ovaj hajvan se jos pokusava vaditi, fuj.
Opet ustašhke skripte i lažne Mee, Ibre,Use,Ase,Muje sa Poskoka glumataju bošnjake koji glasaju za Trojku a svi znamo da su Tunje,Joze,Mate,Peje,Franje koje 35 godina glasaju za ADZ i Konjoglavnika Čovića. Mamu li vam seljačku.
to nije izmisljeno majmune sdaovski lazljivi, istina je da si kod senada mislim rekao da se trebamo približiti rusiji kini
Našta je SDA spala pa su joj ovakvi likovi podpredsjednici!!!
jeste tako je treba sda dati vlast opet sljee2cih 30 godina da rade uspjesno kao i prethodnih 30
Ono, frfljo bitan lik pa ce na sebe odvuci svu paznju javnosti.
Nema pomena o Turskoj i Iranu, nemoj mazati oci narodu bindo….Zahiragic: “…Razne, i Kineze i Ruse. Možemo mi i sa Srbijom praviti bolje odnose jer očito s Hrvatskom nismo u stanju napraviti ih. Zašto Bošnjaci i Srbi ne bi pokušali napraviti neku potpuno novu politiku?”
Govedo
Opet ustašhke skripte i lažne Mee, Ibre,Use,Ase,Muje sa Poskoka glumataju bošnjake koji glasaju za Trojku a svi znamo da su Tunje,Joze,Mate,Peje,Franje koje 35 godina glasaju za ADZ i Konjoglavnika Čovića. Mamu li vam seljačku.
Jao glavuce ne moze ni u sliku stat😅😅😅
Ovaj jaci od Bidena, u tridesetim postao dementan
Vukoja će biti izabran a vi svirajte .u.c.!
A ko si to ti Zahiragiću da baš tebi Konaković daje odgovore? Previše si umislio svoju veličinu. Spusti se malo na zemlju i prvo razmisli, ako ti to uopšte uspijeva, pa se onda javi...
Vepreeee
Ne bih bio bas tako siguran.. Svabe su igrale bitnu ulogu, a on i Baerbock sastancili podobro.
Zašto ne pišete o bruci u Goraždu? Narode dokle više… Zašto niko u medijima ne piše o dodjeli stana u Goraždu (na osnovu cega i zasto joj je dodijeljen-nebitno je da li ke privremeno ili zastalno), poslanici u Domu naroda i skupštini BPK? Koliko stvari se ne zna, a dešava se narodu iza leđa… Mladi bracni parovi mogu samo sanjati o nekretnini (kirije preskupe, cijena kvadrata stana da ne govorim), a da ne govorimo o cijenama rezija i npr.hrane za bebe ako zele potomstvo…
Kakav je ovo poltron i klosar