Komentari (155)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Stvarno ako je SDA spala na ovog Harisa kao glasnogovornika stranke onda su jadni, njega jos pubertet drma.
Treba samo konstatovati da je ovaj pola medo pola coek napao Davida, vozaca f1 a da su mladi sda podrzali tog istog Davida! Potpuno je jasno sta medo predstavlja i da se ni za sta ne pita!
Vasa argumentacija najbolje govori protiv vas samih. zato podrzavam Vase komentarisanje! Hajmo dajte odgovor Zasto je trojka na celo EP dovela covjeka iz lokalnog vodovoda i ko ce nadoknaditi nastalu stetu -140 miliona minusa ove strateki vazne firme???
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ovo za Binas je u pravu. Ljudi su bili poslani kucama tokom prosle vlasti. A danas je tu preko 400 radnika i cak su im uplatili 2.5k pomoci.
400 radnika koji su na grbaci drzavi i radnicima koji radom zaradjuju platu. Radnicima Binasa kao i rudarima u Zenici Niksic salje lovu ne pitajuci jesu li zaradili plate.
O Fadilovom postenju Kcerka osudjenog Fadila Novalica je na osnovu tendera kupila zgradu u Sarajevu za minimalac da bi isti taj objekat prodala za 4 miliona BHPosti a ista kcerka osudjenog Premijera Novalica je bila zaposlenica BHposta toliko o njihovom postenju u vremenu dok je njen otac bio federalni premijer pametnom dosta
a tko je binas iz bugojna htjeo da premjesti oko sarajeva nego sda
sve je to vlasnistvo i zasluga gradjana BiH niti noorod niti mede Helez i Haris samo gradjani i geopoliticki momenat
Helez je odnedavno tu, a namjenska industrija mnogo mnogo duze, tako da zasluga ne ide Helezu
Ako cemo drzavu gradit na masinama iz doba komunizma onda neka hvala
Na dragi Tito je napravio sve ovo namjenske industrije koju imamo. Ni jedan jedini ekser niko od njih trojice nije ukucao.
https://www.nezavisne.com/novosti/hronika/Srpskom-povratniku-u-Mostaru-zapaljen-automobil/840047,to o ovome ne pria Helez umjesto to se slika sa pukom
Zahiragi je uvjeren da je Mujo prvi bio na mjesecu...mislim konje potkiv'o
Zahiragic je u pravu a Helez laze. Inace, laze kao i svi politicari, clanovi i botovi trojke.
Zahiragi je u pravu.
A sta je sa EP i 140 mil?
BRAVO HELEZU !!! Prvi put da cujem da je neko javno prozvao LOPOVLUKE i to milijarderske koji se desavaju u BiH....... jedemo zlatnim kasikama.....
Ima li sad lopovluka???
Ovdje se radi o zamjeni teza i pokusava se od osudjenika napraviti heroj. Jedini je problem sto su pored ove trojice trebale biti osudjene i najmanje dvije dame
SDA > Trojka
Treba citavu drzavu pretvorit u fabriku namjenske industrije, postati najbitniji strateski partner NATO i EU. Za godinu dana mozemo podici proizvodnju artiljerijskih granata 155 mm na milion godisnje, sto bi bilo 5x kolicina koju trenutno proizvode zajedno US i EU. Ameri trenutno proizvode 30 hiljada granata godisnje, a nadaju se da ce to podici na 100 hiljada u narednih 12-18 mjeseci. Ma nece nas uskoro niko smjet pogledat poprijeko.