Komentari (262)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovaj frajer je fasita 1/1, u bilo kojoj normalnoj drzavi bi mu rad u politici odavno bio zabranjen.
rece uhljeb iz udobne kancelarije zavoda zdravstvenog osiguranja
U svako doba dana stojim uz Sabinu sto se SDA tice. Rak rana BH drustva.
Jeste, najveći krivac.
Taman pomisliš da trenutna SDA i vlast ne može biti gora, onda vidiš šta donosi budućnost. Ovaj je gori od osiromašenog uranijuma.
Bravo momcino! Nasa Stranka je skup istaknutih ratnika iz Beogradske brigade, koja je rat provela po Beogradskim kaficima. Na celu sa Kojovicem i ovom Cudickom!
Pa ovaj zahiragic sve masniji.
Kad pogledam ove iz Nase stranke, sve mi se povraca od muke! Ljudi bez ikakvih ideala!
Ovog djilkoša je luda Sebija htjela postaviti za ministra pravosudja u KS. Kako je samo luda nema joj spasa.
Znamo ko je izvršio genocid i ubio 8372 člana moje porodice, familije, prijatelja, sugrađana! Znamo li ko je mogao spriječiti genocid ili bar izvesti narod a nije?
Babo, vidi mu glave...
Nažalost,svima smeta obrazovan,otrežnjen i nikad više naivan Bošnjak musliman,a takvih je dobar procenat.Učiti,učiti,i samo učiti dobri moj Bošnjaku muslimanu.
pravi junac i uhljeb sestrića dajdžića amidžića
za agresiju sigurno NE ali za sve ostalo naravno i više od toga.Pa pokrali ste i sadaku iz Đžamije i ne misllite stati.Sram da vas bude i za lijeka vam trebalo
Ti dezerteru Odma napadas ko nije za SDA on je Dodikov Covicov a gdje si ti bio 92/95 kad sam branio BIH I 2 teze ranjavan branit cu ja opet ako zatreba ako budem ziv a ti gledaj kako ces pobjeci opet i lajat odatle na Gazije ove zemlje
Protektorat nema budućnosti dok budete nametali Sejdu Dritana, kralja Trokutistana
Zahiragiću i ostali slični dupelizački papčići, samoubijte se pleaseeee