Komentari (78)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Apsolutno nikakav problem sto nece da koristi rijec “GENOCID”, odmah uruciti otkaz, oduzeti drzavljaljnstvo BiH i nek ide preko Drine kod svoje brace i sestara...
Uzas, civilizacijska sramota. Sudija ne postuje presude, pa sta onda ocekivati od ostalih.
A zasto je Inzko ostavio zakon nego da se ovakve krivično gone? Ali izgleda gori su oni koji bi je trebali goniti, zabavili se rektalnim alpinizmom Sebiji i Bakiru.
e jadni ste vi kad vam shetalji u sudu sjede! Nju treba tuziti po inckovom zakonu a vi je tuzite po tehnickom prekrsaju? Ko je tu lud, prokletnii?
Dati joj fino otkaz i oduzeti joj sudsku licencu ili kako to vec ide pa nek onda sudi svojoj mami kod kuce
i govore kao nisu svi..
Ova je bila vec predmet istrage 2009 godine. …koju je Tužilašvo BiH teretilo da je od februara do decembra 2009. godine, radeći kao pravobranilac BiH, za sebe pribavila imovinsku korist od 1.796 KM na štetu budžeta BiH i Pravobranilaštva BiH. Mislim da je najpostenije da se posalje u rodni Mrkonjic Grad, pa neka u opstinskom sudu uz čvarke i šljivu dovodi upitnost genocida u BiH.
( - - ) __________________________________________________ (--)
Cuva zena velikosrpski projekat, u dusi joj, sretna
Sutkinja negira presude Haskog suda,sta onds ocekivati od nekih polupismenih djikana
I da je 2% ne vidim.kakve veze ima kad ga BiH priznaje
Konačno se neko u Sudu usudio da radi svoj posao i da pozove razbijače države na odgovornost. Međunarodne presude se moraju poštovati svidjelo se to nekome ili ne.
Postupak provodi po naredbi Dodika i bivseg kolege Telgeltije. a prima platu iz drzavnog buzeta .
zassto zelite sa ovim narodom zajednicku drzavu? samoih pljujete i vredjate, da li neko moze da mi to objasni?
Nit us mozes ubjediti, nit nauciti, nit preodgojiti....Zatrovano je to moj ti.
Ko kaže da želimo zajedničku ? Želimo Republiku Bosnu i Hercegovinu sa građanskim ustavom. Onu koju su napali, prvo jedni 1992. pa i drugi 1993. Sad bi da je čereče opet. Nema šanse.
Ne bi valjalo da doživi genocid u vlastitoj kući pa da tek tada nauči tu riječ.
Nikada mi neće biti jasno da Srbi koji su i sami doživjeti genocid 1941. negiraju genocid nad Bošnjacima u ovom prokletom ratu.