Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ko je Klixu naredio da ne smije ništa pisati o jučerašnjem još jednom u nizu poniženja N. Nikšića. Nametnuti premijer je jučer, zajedno sa Šefom Čovićem, prisustovao osvještenju novotvorene tzv. hrvatske pošte od strane katoličkog svećenika. Također, zašto Klix krije odgovor Venecijanske komisije koja smatra da je izbor Vukoje u Us. sud izveden po nepravilnoj proceduri.
srpsko hrvatski blok bez imalo srama nastavlja sa svojom misijom slabljenja nase zajednicke domovine a ljudima u BOSNI I HERCEGOVINI koji ju osjecaju svojom jedinom domovinom su namijenili su da vode folklorna udruzenja a sve to nakon mnogo godina razvlacenja pameti u kojem aktivno, nazalost, ucestvuje i medjunarodna zajednica koja nam je ovakav model uredjenja i nametnula a sve sa ciljem da se vecinski bosnjacki narod podjarmi i ucini nevidljivim u politickom smislu.
hoces da zivis po nametnutnim pravilima sh osovine pa se positovjecujes sa bosnjakom znaci svjesno upadas u zamku nametnutu sa strane i GUBIS IDENTITE BOSANCA I HERCEGIVCA I DOVODIS U PITANJE OPSTANAK BOSNE I HERCEGOVINE! trazili ste i eto vam ga
Dodikov Cetvrti .Sto mu ga Vojin dao a po nauputku Niksica .sad Sjedi u zamrznutoj loptici.
Ne može se rad Ustavnog suda uređivati zakonom. To je krajnja podvala. Ako se uredi zakonom to više neće biti ustavni sud. Kako će sud sutra odlučivati o ustavnosti zakona kojim je sam uspostavljen. Gdje su profesori ustavnog prava da to kažu?!
tako smo nasjeli na lazni identitet bosnjastva da nas lakse potrpaju u torove sad imamo cirkus u drzavi koju bi svi da svojataju i rade u njoj sto zele! BOSANACI I HERCEGOVCI su uvijek biki rjesenje a ne problem kako vas ubjedjuju nacionalne politike sh i zelenih!