Komentari (172)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Opšte je poznato da njih libo tuki za bijednu, malu državicu koja nema nafte, plina i dijamanata i da smo mi prepuštei sami sebi i da su sve ove posjete samo rutinsko izvršavanje dužnosti bez ikakvog značaja i posljedica. Za narod koji je doživio genocid i kojem se novi očigledno priprema, jedina sigurnost leiži u: UZDAJ SE USE I U SVOJE KLJUSE (cjevke svih širina i dužina).
bravo
@Domovina1234567 Nema nafte, ali je zato nestabilno bure baruta zbog kojeg mnoge često boli glava.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Cinjenice govore da je zahvaljujuci Americi Srbija potpuno slomljenja, prvo su pomogli hrvatima za oluju I blijesak I slomili SAO krajinu , bombradovanjem cetnika u BiH stvori DAYTON ( koji SADA nije najbolji ali na kraju ce stvoriti jaku Bosnu) , pa Bombardovali Slobu 99 I stvorlili Kosovo a sljedeci mjesec 24000 Vojnika I strateski bombarderi za Vojne Vjezbe na granici Srbije u Sjevernoj Makedoniji , malo po malo Vucic u totalnom okruzennju , a Informer I Pink neka pricaju Bajke
@jerry2347 http://balkans.aljazeera.net/vijesti/dvije-hiljade-americkih-vojnika-na-vjezbi-u-sjevernoj-makedoniji
@jerry2347 Sve to stoji,ali sada amerima nema dalje nit Srbija nit Bosna nece uc u nato,zato spremi se na lizanje dupeta eno vec je red ispred americke ambasade
'taće CIA i FBI.. oni samo mogu izazvat' i podmetnut' ratove - da profitiraju na tuđem jadu i sagrade sebi viletine na spratove. Špijuni i njihovi pijuni - zgrću samo keš i ljetuju gdje su Brijuni
Bombardovali srbe i pobili 30 milona muslimana po svijetu a mi se utrkujemo ko ce im vise ugoditi u BiH. Stvarno je cia mudra i Pam tna.
Zasto se kod nas pravi cirkus po ulicama sa kojekakvim obezbjedjenjima roacijama i p...a m...a. Zar ovaj gospodin nije mogao normalno sjesti u automobil i prevesti se sa A na B i to je to..
Ja ga čitav dan čitam Vahidin pa ga je*i
Spavas li mirno Šćepo?
eto rata
De im reci koju!
Prije svega sigurnost.
I šta sada..
God bless America!
@Satoshi Nakamoto fuj!
divi bemvea . divi glOva
Ovaj je stigao, a RS neka razmišlja i nagađa zašto. ... 😂👏😜🤠🇺🇸❤️
@gooUser11119651x348 haha ej jake stvari i vas i njih o obican olos dosao,kojima su krvave ruke do lakata.Zbog njih i njihovih nalogodavaca milioni ljudi su ubijeni,stoka bez repa americka.
@gooUser11119651x348 mozda trazi jos muslimana mosto su sve pobili po bliskom istoku...
Ovi oz CIA su dosli sigurno zbog Laktaskog vepra i njegove mafije kako bi ubrzali proces clanstva u NATO.
A, Mile ide Papi laprdati gluposti. Nes se desava, i samo se nadam da nece biti kao zadnji put: Mirno spavajte, nema rata ...
Nije brat dosao djaba Srbende se nadigle da seru pa da malo ispita i pripremi odgovor..
@ZokaIzDrugeGalaksije sve se bojim da jeste,jesi ti popio lekic ili da zovemo bakira da kakav interviju da te smiri,tj da primis dozu.