Komentari (211)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A kad su letile granate 24 7 tad nema odgovornosti jel
Fino vam ljudi rekli, ako ima sta nejasno da pitate Ameriku! A sta Dodik kad je vidio NATO avione steku ronhila i prema BL kreno... Neki refleksi su cudo
E baš će USA tebe ZAMJENIKA pitat smije li hahahahahahhahahaahhahahaahha šou
ajde dodini kmetovi na traktor i u rs ovdje se nista ne pitas
Opak si ti samo zamjenik i hoces nesto da se pitas.
Dosta nam je rukovodsva RS,
Halo traktordzija nemoj da ti facu popravim
Sjecam se preleta JNA aviona 1992., kad je probijen zvucni zid, tako da generalno ne volim nista vojnoga, ali traziti saglasnost - za sta? Od koga? Po ugledu na koga? Mi mir nemamo zato sto su Ameri trazili srpsku saglasnost da zaustave srpsku agresiju. Rat smo imali jer je Evropa to trazila.
Čuj on ima svoje mišljenje.... ha ha ha ha ha
Hahaha, benti minutu, sta da kazem ovom klincu a da ga ne povrijedim. Evo, s ljubavlju prema bliznjem svome: Pamet u glavu malac, kad Dodik ode u zatvor, morat ces objasnjavati sta si htio reci.
Ma haj dečhko ne dipr 🫠
Vi se nista ne pitate. Vi ste politicke vostane figure. Pitaju se generali jer su oni vama sefovi a vi samo lizete im pakas i trckarate za njih po sastancima. Tako da ta pozicija koju obnasate je rinaka.
Mali, možeš da ga pofafaš. Ko vas šta pita.
Vidi ovog posluska pedercicaa malog treba ga jebatt pa mu Z urezat na celo i ostaviti ga u polju negdje golog 🤣
Pogledajte CV ovog momka,čuvara zračnog prostora RS i sve će vam biti jasno. Ne moraš biti kompetentan za mjesto zamjenika ministra odbrane.Važno je da si stalno anti protivan i tako do kraja svijeta.
nepitas se decko nista kao ni ostali, kad nato odluci vi ste samo posmatraci zato ne talasaj
Hu iz ju?
ovaj je garant srbin