Komentari (154)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ucesnica u ratu, ne moze
Hrvatska je bila zaracena strana koja je potpisala obavezu u dejtonu da nece vise ratovati u BiH direktno ili indirektno preko svojih hrvata bih. Jos samo treba Srbija da posalje svoju vojsku pa mozemo nastaviti gdje smo stali.
Vojska Srbije i Hrvatske je agresor na Republiku Bosnu i Hervegovinu, te su potpisale povlačenje svoje vosjke sa teritorija Republike Bosne i Hercegovine u Dejtonu, i obavezale se sa neće više kročit na tlo Republike Bosne i Hercegovine. Marš govedo jedno.
Jesu li ovaj Galić i onaj Galić rodbinski vezani?
Oho, dirnuo u osinjak. A je li i Galićka rodbinski vezana?
Bosnjacima je bolje da se uzdaju u nas hrvate jer ako oni iz Mordora krenu nit ih ima ko branit nit se imaju cime branit...
Bošnjo bi k'o u NATO...al ne bi baš suradjivao sa vojskom koja jest NATO???Oduvijek imamo zanimljiv nacin razmisljanja i nevjerovatnu logiku...tipa,mi ne blokiramo,al blokirano da se vlada formira..al ne blokiramo
Pa hdje problem??Prve komsije,isto govorno podrucje...Evo Turci 20 godina palamude po Zenici sa transporterima,dzipovima..nit znaju sto su tu nit sta rade??
Zamjenik ministra odbrane Slaven kadar HDZ-a poziva ulazak Hrvatske vojske u okviru "mirovne" misije u BiH??? Da li je ovo normalno i prihvatljivo. Dokle će Bošnjaci vjerovati zlonamjernim "mirovnjacima". Jesmo li naučili ista 92 ?
Komšijske vojske mi ne želimo da vidimo u BiH isto kao što ni oni ne bi voljeli vidjeti našu vojsku kod njih (izuzev u slučaju prirodnih katastrofa) . Balkan je ovo ! Rata ne bi ni bilo u BiH, da se komšije nisu petljale , što politički što vojno . Slovenaćka vojska, kao ni makedonska , nama ne bi smetala jer ne osjećamo da bi oni nekog zla nanijeli bilo kome ( izuzev prisiljenih pojedinaca) ...
Pitanje je zašto OSMORKA sa 40 ruku u Parlamentu dopušta da ih za uši voda Covic sa 14 ruku? Da li oni znaju sta rade. Dokle popuštanje i udovoljavanje otvorenom neprijatelju BiH? Ako su iskreni neka pozovu DF koji ima 12 I sa njim kao opciju ponude većinu od 52 ruke. Sa hdz90 I manjim 58. Neka izbace i SDA I HDZ iz vlasti a ŠMIT treba da trajno isključi mogućnost BLOKADA putem klubova naroda. Tako bi se otvorila vrata demokratskoj i građanskoj većini.
Lose za prevodioce koji bi izgubili posao ako ovi preuzmu neke lot kuce. Ali radio sam nekada u tome i mogu reci da nema od ovog nista.
Može ali samo u bosansku posavinu koju ste predali cetnicima.
Bojim se da tebe niko ništ ne pita!
Ne mogu ujke BiH čuvat o glavi nam rade
»Opet smo pred bitkama i u bitkama. One nisu oružane, mada ni takve još nisu isključene.« Slobodan Milošević
Slavene hrvatsku vojsku pošalji čaći svom !!!
matrixx,ta clanica natoa je bila agresor na nasu zemlju,nepravi se lud,nikad necete doci vise,je.o vas Franjo,r.zlocinac.