Komentari (163)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nadrealisti nebi bolje napravili. Jos malo otvorice telefonske linije za pomoc ovima na budzetu.Ne znam da li da se smijem ili da placem...
Hahaha, da li vas je stid? Svi preko stele se zaposlili i sad bi kao da protestuju hahahah
Pa jestel vi normalni pa sto ne radite u BinGo AMkO i kod drugih privatnika saltaju radnike svako 3 mjeseca ima 500 km platu i 150 maraka da kupe u namirnicama ni subote ni nedelje sram vas bilo jadnici bezosjecajni. Sram vas bilo binde
Osovina SDA-HDZ-SNSD im obećala veće plate, ali pod uslovom da za njih glasaju. Oni jadni glasali, a plate veće nisu dobili. Naivan i glup narod.
Zayebite sve,dajte otkaze i trazite posao kod privatnika
Ajd državni službenici da se zamijenio ja ću na vašu bilo koju poziciju a vi n moju poziciju kod privatnika ako su vam male plate još ću vam davat svaki mjesec 100 km od plate drzavnog službenika.
Jel se ovi sprdaju ili????
Ako Vam se ne svidja uhljebi razgulite ionako ne radite nista kao i vasi sefovi
Ocekuje se 20.000 uhljeba
Da mi je vidjeti zaposlene u privatnom sektoru kako protestuju! Prijavljeni na minimalac, plata 500KM.
Treba ljude podrzat, sramota je da policajac ima 1000 km
Možda im je teško, neka prime još žohara. Šta je to proizvodnom radniku da uz svoju uplatu zaradi još za 10 žohara. Sitnica.
Sigurna sam samo da ljekari iz porodičnih ambulanti nikad nece oboljezi od stresa. Ko se docepao privatne ambulante, nije lud da ide u Njemacku, pa da radi. Nikad nisam vidjela nijednog od tih ljekara iz domova zdravlja i porodicnih ambulanti da ima nekog života u njima, da su življi od saksije.
Ne znate mail napisat bagro smrdljiva
Vidi se da ništa ne rade čim imaju energije i vremena da sastavljaju molbe za veće plate i dogovaraju teferiče po gradu u sred radnog vremena
ovo je kofol.ja mislim.
Naviknuti na visoke plate poslanika i ministara, mislimo da je tako svima u državnim i entitetskim institucijama. Ali nije. Sjećam se kada su 2001. u Ministarstvu finansija FBiH ponudili nekom mjesto mrežnog administratora. Kada se kandidat javio i kada mu je rečeno da će plata biti 400 KM , on je odgovorio: i ako budem izabran, nemojte me zvati.