Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo za plaće će usvojiti garant, a za dopune izbornog i krivičnog zakona kvota 1,05 !
Ne razumijem zasto u drzavi u kojoj po ustavu, znaci sva tri naroda su jednaka. Odjednom postane problem da hrvati biraju svog clana predsjednistva. To sto oni biraju HDZ je drugo. I vi birate SDA pa Boze moj. Uzasan mentalitet
Motaj kablove i gasi mjesalicu.
Eto ga dođe i to na isporuku nametnutih ostalo je još samo to što nisu ispunili Čoviću. Kažu da ustvari Čović prvi dobio preko stranaca dokaze snimke i fotografije iz Dubaija a Dodik ih je samo vidio kod Čovića.
Zasto zasjedate.Kad ga Smidt obori u izbornoj noci i nametne vlast.5.na prema jedan u korist Hrvata.