Komentari (48)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovako ako nastave doći ću i ja na red da budem v.d. KCUS-a.
A narode ti se liječi kod travara.
Bolje da se mjenjaju nego da jedan krade, tako i vlast treba mjenjat, svake izbore novim ljudima davat sansu
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ovi se baš dobro zajebaju.
Šala od države
Krvi se put. da nebude prozirno.
Ma šta se više zajebavate ovaj, onaj samo neka agonija trpe pacijenti Alen Pilav zaista normalan, stručan, trebao ostati samo stvarate nerobozu, troškove, razmještanja, premještanja taman neki red se uspostavio baš sam bila oduševljena, samo neke opet dubioze. Čovjek ima još feset godina da radi nešto bi sigurno napravio.
Otkud sad Hajrija
U KCUS u bar ima konkurs za direktora. U Energoinvestu Vlada ne dozvoljava da se raspiše konkurs. Mora na čelo doći poslušnik iz trojke da dovrši što je SDA započeo. Vlada ne dozvoljava medijima da prenesu poruku radnika Energoinvesta u javnost. To je Trojka tiranija i strahovlada. Novi novalići i vi ćete u zatvor. Zakon nije iznad Vas
Ne mogu naći adekvatnu zamjenu za Sebiju. Izgleda u trojki naviše ima završeni difovaca .
Ov neimenovanje gavrankapetanovica je trgovanje niksica za mjesto direktora kcus-a, a da ustavni sud popuni hdz kadar! Jasno 100%
Ovim cestim smjenama se jos vise urusava zdravstveni sistem, koji je ionako jadan i nikakav
Raspašoj otkako su skinuli Seku. Našem narodu treba čvrsta ruka. Ovi će sad svakih 6 mjeseci mijenjat v.d. a doktori i sestre će da rade šta im je ćeif.
Ne laži Dr Pilav je uveo red, ona vještica nek je otišla nisi mogao iznijeti mrtvaca dok ona ne ootpiše a ona besjedi po čitavo jutro, čekaj ti rodbino blesaču, blagajne ukinute fala bogu morao si po četiri puta u red u prizemlju da se otegneš oni samo udaraju pečate. Ma ona je bila vještica i u vojnoj bolnici ti nisi mogao dobiti nalaz bez 30 KM drži ona to u arhivi, a da uzmeš da imaš nalaz plati. Ma ko nije išao po bolnicama taj nezna ko je ona ma životinja od žene.
visoki 203 cm obećao si krivičnu prijavu protiv Rimca ?????????????? Možda ti tinte nestalo u naliv peru.
Ovo jos jedna privatnica ili debelo povezana sa privatnicima. Interesno i rodbinski. Sve po starom u korumpiranom zdravstvu.
Ma idite vinu 100 Pm ljudi se bore za fotelje narod umire. Onkoloski pacijenti nemaju lijekova. Stimate zaposlenja od V.D direktora do zapoalenje medicinskog i nemedicinskog kadra stranacki. Sta radi Sipa ispituje Bakira, Emira Suljagica i Reufa prava adresa je Kcus.
Strucnjaci, ne znaju svog covjeka da proguraju na mjesto direktora KCUS a hoce drzavu da vode...
neznaju sta oce ccc
Pilav znao da ce ga smijeniti,pa isključio struju da padne sistem u KCUS
Odlična doktorica
Hajra Maksić je extra dobra žena, vrhunski pedijatar.