Komentari (285)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Boje se građanske BiH. Eto zato.
buljevar...Hrvati i Srbi dostojanstveni ?u čemu, po čemu kad i gdje ??😎😂😂😂😂😂😂😂😂😎
Bulevar ti si fashista i nemoj da me ti braniš. Možemo da imamo donekle slične stavove ali ne forsiraj se kao neki veliki Srbin. Ako govoriš govori u svoje ime.
PRIKAŽI ODGOVORE (16)
G. Christian (jako lijepo ime, op.a.), ne vjeruj šta ti ove prilivode pričaju. U BiH žive Hrvati (katoličke i islamske vjere), Srbi (pravoslavne i islamske vjere) i ostali. Znači, dva konstitutivna naroda i ostali. Vjerska skupina muslimani se proglasila narodom u podrumu nekog hotela, mada ih nitko ne shvaća za ozbiljno. Da neka skupina postane narod potrebna su stoljeća, a ne papir A4 popunjen glupostima.
Takav izdajnički i popišan narod četoustašhkim propagandom treba se u*ijat
Pa i nisu bili na funkcijama koje se inače zovu, npr, Predsjednik Predsjedništva BiH. On je bio tamo, gosp. Komšić. Dovoljno.
Nisu Švabe htjele da podrže iste monstrume koje su podržavali od 41 do 45. Zato nema Драгана. Drugi razlog je što neće gazde u Beogradu i Moskvi da naljuti. Treći i najvažniji je zato što je tamo bio legalno i legitimno izabrani član predsjedništva iz reda hrvatskog naroda, Predsjednik Predsjedništva BiH. Nike mogao taj rukoljub podnijeti.
A Komšić. Zar oni nije zvanični predstavnih BiH Hrvata. Dovoljan da zamijeni sve odsutne.
Da političko Sarajevo ne bude oduševljeno sa”visokim” ko i sa Stanivukovićem.
Dok je god uslja i ceta u bih nikad naprijed nece nista krenuti nazalost
Bas tako. A bice ih vjecno. Sta da radimo. Cekamo da nam stranci donesu srecu ili sjednemo za ozbiljan pregovaracki sto sa bracom ili, kome se to ne svidja, komsijama
Stavlja se ražanj na vatru a zec još u šumi. A možda ga i nema tamo. Ja lovaca i pameti...
Dočekali ga samo Bošnjaci a bolje da nisu ni oni.
HERZLICHEN GLÜCKWUNSCH!
Sta kaze zagrebacki HDZ na covicevo koketiranje sa srbima i rusima? Kad je protiv bosnjaka onda moze i sa srbima. Zaista ste samo "kamenjarski srbi".
Zaista, da li mislite da su bili pozvani???
Polako,doći će vrijeme kada će mjaukati da dođu na razgovor
Nije HDZ Zaduzen za Bosnu...oni su zaduzeni Apriori za Hercegovinu.-
Da ostane više mjesta u Scmidtovom shupku za Bošnjake.
Pa kako tako nositelji europskih vrijednosti ma ajde molim vas....ma dodik mu rekao ili ja ili schmidt a znamo svi koga ce veliki srbin covic izabrati. Lik uporno prica o nekakvim europskim vrijednostima kako su oni jedini orjentirani na eu a u stvarnosti radi sve kontra i jos gore. Ovaj covic stvarno " svoj " narod smatra teskim levatima kad ovako u oci laze...raselio ih pokrao i unistio aluminij 3 dana frke i sve se zaboravilo niko ga vise i ne spominje al bitno je da glasovi ne opadaju
Pa ko ih je zvao, jesu li oni u Predsjedništvu? NE!