Komentari (219)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne moze biti kandidat ne ispunjava uslove nije podnio ostavku na svoj posao, ali ovo je dobro ispalo da jos jednom svi vide da su stranka za BiH i Efendic SDA igraci !!!
ZutaTabija55 Ne mere taj komentar braca na ovoj portalu, pocrveni pa se obriše a ako budeš uporan onda i banuju. Sloboda govora nije ako kritikuješ organizatore sotonskoih gologuzana.
ZutaTabija55 ne mere taj komentar braca na ovom portalu, prvo pocrveni pa onda bude obrisani, nije sloboda govora ako kritikuješ organizatore sotonskoih gologuzana.
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
VAZNO‼️‼️‼️‼️‼️ Dragi gradjani Bosne i Hercegovine, Nermin Sehovic de uopste nije prijavio za clana predsjednistva, ne postoji ta prijava, niti je clan i niti ce biti clan ijedne stranke!! Ovo je udar na njegovu kandidaturu na poziciju u Tuzilastvo BiH. Kakva je ovo drzava, gdje ovo zivimo! Ovo je velika bruka i sramota sta rade, da se ideja gradjana BiH tako nogama gazi!
jedini razlog zašto su ga kandidirali, je da bi ga oblatili zbog kandidature u tužilaštvo. A , da budemo iskreni, tu su složni kao kada sebi plate povećavaju.
Vala sad moze razotkriti sav moguci kriminal u BiH, on je za normalne gradjane izgubio reputaciju cim je svoju licnost podcinio SBiH.
Zato što je lik haman pošten i častan, pa nisu navikli na takve hrsuzi ovi naši
Ja se samo nadam da nije svoju buducnost kreirao na kostima ra. Dzenana, tj. uvlaci se u politiku preko mrtvih. Ako mu je politika cilj, a bojim se da jeste, ne moze on biti posten, ne postoji posten politicar.
Stanite malo šta ste napali čovjeka,čovjek hoće da radi i da očisti "otpad" u Bosni i Hercegovini ne bori se za fotelju kao mnogi.
Ova koalicija oko Denisa stvarno nije normalna. Prvo su hvalili Sehovica nekad kada je rekao neke stvari u vezi rahmetli Dzenana Memica. Tada su glasno pljuvali SDA(sto samo i znaju), sada kada se Sehovic kandidovao neka neka nova, svjeza krv oni pljuju njega da je produzena ruka SDA. Ljudi moji pa vi niste normalni. Vi samo lajete i lajete. Ko bi vama ugodio?
Šeha.....dobio su minus ko kuća
1. Ovo ovom čovjeku nije trebalo. 2. Naguziše ga samo tako. 3. Sve se moze sakriti osim kašlja, ljubavi i AMBICIJE 4. Nadam se da neće nikakve davati ni slati demantije i da ce samo ignorisati sve raditi svoj posao i da nece biti kandidat niti član bilo kakve izborne liste.
Središe mu egistenciju, osta bez posla...
Ode mu funkcija u FUPu.
Od kako postoje SBiH su prelivode. Tokom 2000.-2002.g., jedini period kada sda nije bila na vlasti, pogodite sa kim je sdp koalirao da formiraju vlast? Sa SBiH naravno. Znaci, samo daj vlast, nebitno s kim. 🙄
Kako ovo nazvati ?! POLITICKI IDIOTIZAM ?! Ili SDA-ov TROJANSKI KONJ ??? U atmosferi promjena i izlaska iz tridesetogodisnjeg blata i mraka , oni iz nekada ugledne stranke , smanjiju broj glasaca koji vodi BiH prema EU ?! Nema glupljeg naroda od Bosnjaka !
Ma niko vama ne valja, ni ovaj sad ne valja. Imal iko ja ovom dunjaluku da nemate za njega nešto da kažete. Osobine najgoreg naroda na svijetu mi. Imamo najpoganiju narav
Šehović bi bio lud da podnese ostavku i napusti policijuNe može biti izabran nema teorije a stranka za BIH ne može dobiti ni 5% glasova.On je žrtveno janje Efendiča i SDA da odvuče glasove opozicije....Očekujem još danas ili sutra da če objaviti da se povlači njegova kandidatura.
Kad se kandidirao za glavnog tuzioca govorio kako nikad nece u stranku. Sad kad mu je to propalo hoce u predsjednistvo ISPRED stranke. Jos jedan ublehas zeljan uhljeba, to je to.