Komentari (225)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Daleko od toga da je ovaj lik cist, ali.. ljudi mu ponudili da kupi respiratore i zaradi. Dali mu dozvolu da to uradi, on kupio respiratore. Dobio deklaraciju proizvoda, i racun. Ne kontam?
Ne znam zato i pitam nek mi neko objasni. Ako imam pare da nesto kupim i dozvolu da to kupim, pritom je proizvod legalan u nasoj drzavi. Ne branim ga uopste Bgm, samo mi nije jasno. Nista mi od pocetka nije jasno.
Sudstvo je prevara teska, oslobodili Jelku a osudili Solaka kojem je Jelka bila sefica i izdavala naredjenja. Jelka samo zato sto je iz HDZ, je pustena.
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Jelka Milićević afera respiratori, , izgubljen kompletan dosije (slučaj Čović), slučaj potkivanje Milan Tegeltija, drzavna tuziteljica Dijana Kajmakovic afera sky, Gordana Tadić, Milorad Dodik negiranje genocida, ratni zlocinci se pustaju da pobjegnu iz države i još stotine i hiljade drugih predmeta JESU LI TO TUZITELJI I SUDIJE ? ?
Kako ce biti Jelka kriva, kad su to organizovali Sebija, Asim, Solak i Novalic. Zena potpisala u onom haosu samo da se nabave respiratori. Izbjegavate cinjenicu da je malinar kupovao respiratore, a eto sasvim slucajno blizak SDA-u.
Na to što si naveo da braniš Jelku istim se i Novalić branio pa ga je popušio.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ja bi sada odležao za Novalica ali da mi da svoj tal u ovom poslu , ne mogu toliko na slobodi pošteno zaraditi da radim 24h.
Ko urušavo sud pa mi sa svojim glupostima
Sad ce u Vojkovicima biti ,,Fikreta izmedju jave i sna,,
Ceka ga jos 5 miliona kad izadje samo da drzi jezik za zubima, tako da vece ribe budu sigurne, ko zna kako mafija funkcionira ne treba mu pojasnjavati ovaj slucaj.
Ovdje je doslo do povrede parnicnog postupka i ova presuda mora biti opovrgnuta a postupak se mora ponoviti.
Laki je morao da padne
ma to je smiljurija, nigdje nije tuzilastvo neovisno pa ni kod nas. u svim sistemima neko gubi glavu zbog uticaja jake ruke, koja stoji iza svega. jasno je da se njima stavila meta na celo, da dode trojka da preda sve sto SDA nije htjela predati. Da nas zaduze i odvedu u duznicko ropstvo i drzavu postave tako da bosnjaci nemaju nikakva prava u drzavi u kojoj su vecina. usput da se pojedinci iz trojke obogate i to su cinjenice. mozemo mi pisati komentara koliko hocemo.
Poenta je što je žvaljavi žrtvovan, imao je dozvolu za uvoz a ko je naručio i zaprimio respiratore, odnosno cicibane, žena od mute.
Ova presuda nama nikakve pravne logike i iz ovog se vidi koliko nam je pravosuđe otišlo u p.m. i nema veze sa pravdom. Kad pojedinci rade šta im je volja onda je bolje da nema te institucije kako je ne bi zloupotrebljavali. Selektivna pravda je obično nepravda.
Stoka je to srebrenička, hinjska, podmukla lopovska premazana svim mastima. Ovaj seljak je gori od teroriste. I malo mu je 5 godina ;)
Glupi Bosnjo nisi jos naučio čitati dušmanski rukopis. Glupani se primaju na raznorazne gluposti dok mu potkopavaju drzavu.
Pojednostavimo stvari: Marfi je u ovom procesu bio i tužilac i sudija. Marfi 2 puta proglašava dvojicu tužilaca herojima mjeseca. Marfi postavlja za gl. tužioca Dodikova potrčka Kajganića, Marfi preko istog tog tužioca hapsi predsjednika suda BiH Debevca, a sve to radi da s ciljem da budućim sudijama koljena klecaju kad trebaju suditi "Marfijevim neposlušnicima" - jer ako im oni ne presude, biće njima suđeno kao Periću i Debevcu. Riječju, Marfi je DRŽAVA.
Izgleda marfi preuzeo sud od bakira
SDP i NS su najvece zlo koje nas je snaslo, NIP su njihovi korisni idioti.
NiP na čelu sda filijala, bakirov proizvod.
Samo ću reći da nema veće nepravde od selektivne pravde.
Ne branim Fikreta, mozda je kriv za nesto, ali realno nema mi logike, da ne odgovaraju oni koji su dali dozvolu za koristenje respiratora i koji su ih kupili. Ima pravo svako prodavat' sta hoce, za koliko hoce, to je trgovina. K'o da se on mora u respiratore razumiti, frajer ih prodaje, imaju valjda deklaraciju i provjere se od strucnih osoba, pa kupe.. I toliko lopovcina, on da ide 5 god za ocito sumnji ishod optuznice.