Komentari (155)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sad ce sejdo,samo da se otrijezni.
a zasto su ovo Turci uzeli ako je imovina BiH ? Prijateljski nema sta
Bančio je u Titi s tinejdžerica uz lovacke priče .
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Zato što oni koji je vode razmišljaju samo o tome da uvale svoju guz.icu u fotelju a vjerovatno u talu sa onima koji su tu luku i prodali. Vjerujte da gori čitava država niko od političara se ne bi ni počešao
Bolje pitanje je zasto su Turci ovo uzeli ako je nase?
Bit ću diplomats
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Zato sto se rastaljuju.
Ako put BiH u EU vodi preko Hrvatske onda od tog puta nema nista. EU je primila Hrvatsku u EU bez sravnjivanja politickih, ekonomskih, imovinskih odnosa Hrvatske sa BiH. Hrvatska je agresijom na BiH iskoristila i ostetila je na vise nacina, cifre su u milijardama. Danas osokoljeni time sto su u EU, od kraja rata, vise su nego ikada osokoljeni i neprijateljski nastrojeni prema BiH.
Ako je BIH vlasnik ove tvrtke koja je završila u stečaju, zašto onda nije podmirila njene višemilijunske dugove? Dakle, ako je imovina onda je naša, a ako su dugovi nije nas briga.
Dino Konakovicu?????
Draga Selmice, Šipad Export-Import u stečaju. Ova firma je osnovana 2001. godine i 100% nije gradila komad luke u Šibeniku, U dubiozi su desetak miliona KM a većinski vlasnik je Federacija BiH sa 66%. Sada pumpaš priču kako bi neko s državnog nivoa trebao reagirati kroz ideju da se javašluk, nerad i dubioza pokuša sanirati "kroz vlasništvo na imaginarnom lukom" ....
.... Reci nam kako se za 23 godine, niko iz Šipada nije sjetio prodati "svoju" luku da bi spasio gubitke i propalu firmu? Neka nam stečajni up. prikaže promet, investiranje, broj zaposlenih u toj luci, zadnjih 30 g. U normalnim zemljama kada se vlasnik ne pojavljuje, ne održava, ne ulaže i ne plaća svoje obaveze u vremenu od 20 ili 25 godina, vlasništvo mu se oduzima. Jednostavno. Najveća je ubleha kada za vlastitu odgovornost pokušavamo okriviti nekog drugog.
Samo jedno pitanje za Muje, zašto niste tužili Hrvatsku za hagresiju a govorite da su bili gori od Srba?
Jednostavno trojka nema vremena da reaguje a za reakciju moraju trazit odobrenje svakako su im dali i poluge vlasti hdz.Prodaja se desila na svim poljima.
...pa zato što su primili dio novca od prodaje..nema tu neke velike murlolije.Njihova djeca već troše taj vaš novac...a šta troše vaša?
Kod nas nisu političari radi države već isključivo radi vlastitog džepa. Sve sami goli klošar
Vjerovatno nemaju pravnog osnova, nije to hrvatska prodala tek tako niti turska kupila bez provjere.
Nova vlast, mislite trojka? Mater bi prodali, da ne prodaju luku u Sibeniku.
Zasto Dobri Decko Suti
Zato što je imovinu potajno legalno prodala prethodna vlast, pa nemaju osnova da se bune.
Dobri Decko ne smije da pisne ! Igra kako mu Hrvati narede
Počela peodaja države od strane trojkaša
*prodaja