Komentari (96)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne znaju smislenu recenicu sastaviti
Nisu bitne rečenice nego djela..
Nisu oni u politici da zabavljaju radoznale žene koje ih gledaju, nego su u politici zbog otvorenih prilika za pljačku narodnoh para
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Prvo što ne postoji neki konkretan program nego se sve svodi na "mi, vi, oni" a drugo,puno im je sat vremena da se dogovaraju,oni to rijese za 10 minuta a ostatak vremena se goste na sastancima -.-
Cengic, Deljkovic, Skaljic predobar materijal za Tuzilastvo.. Ne mozete zulume ljudima raditi i nadati se dobrom.
Da se ne bi otkrilo kako ne rade
Politika je legalan nacin kradje, zaposljavanja rodbine, trgovine uticajem i manipulacije. Ej lik u TZ obecao ako prodje u GV Tuzle da ce glasati za izgradnju spomenika CVIJET Srebrenice u Tuzli. Tuzla pripada nama Tuzlacima. 29god od kraja rata djeca koja su rodjena neke 2008-2009 pri upisu u skolu mogu predati papir da su raseljena lica i tako se glat upisati u skolu. Pola UKCa, rukovodioca su iz Podrinja. A nasa djeca koja zavrse med.skolu mogu slobodno da rade u BINGU ili da budu konobari.
Zato sto je vec sve dogovoreno i vlast podijeljena , prije izbora ... a izbori su samo farsa ...a narod to sve lijepo i mirno posmatra i odobrava .
pa sinoc Mandic pocjepao bivseg Muhameda
Iz moje perspektive nije, drhtao mu glas i provocirao pitanjima koja nisu relevantna. Sta mu je trebalo da deset puta spominje zenu koja je na listi i da se dotice njene porosice. Time je pokazao svu svoju slabost i nemoc da adekvatno odgovori na debatu. To pokazuje kakva je licnost trenutni nacelnik, to ne treba biti tema debate. Strasno kakav los covjek je bio na celu opstine centar.
Psihički stradaju
Ne moze se na debati baklava i cevap dijeliti
Kakvi oni i njihove debate.Pa to ne zna dvije recenice da sastavi a da sa nekim vode debatu.Oni jedino sta znaju je da obecavaju i to je to
Koliko bi bilo kandidata na listama da moraju gostovati javno? To treba uvesti pod hitno. Da vidimo ko ste, sta ste i ko vas je prijavio. Dvije ovce im ne dati na cuvanje, a ne da oni nekog predstavljaju i odlucuju. Najgori su se uvijek prvi gurali. Pazite stranka "vjera, narod, drzava", OBRAZOVANJE treba da stoji na prvom mjestu, nije vam drzava medzlis.
Ebitito, ja samo čekam debatu u kojoj ce Ramo učestovati. Hahahaha
Kaze mi jedan kandidat na nekim od proslih opstih izbora ovako ; Ako budem izabran u Palament FBiH za cetiri godine da ne progovorim na sjednicama ni rijec tezi sam za najmanje sto hiljda KM.
Kaze mi jedan kandidat na nekim od proslih opstih izbora ovako ; Ako budem izabran u Palament FBiH za cetiri godine da ne progovorim na sjednicama ni rijec tezi sam za najmanje sto hiljda KM.
Zato sto od samih lazi vise ni sami ne znaju sta je istina, a sta laz!
Odbili su, jer su svjesni da su šuplji i da su obični populisti, koji nemaju pojma kako treba voditi i razvijati jednu općinu.