Komentari (180)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
OVO JE SAMO ZRTVOVANJE PIJUNA, SVI PUTEVI VODE DO EL-BAKETA
Fikret -> Solak -> Novalic ->Bakir
Svako je nevin dok mu se nedokaze krivica....pravilo svjetsko samo kod nas neko kriv unaprijed?
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Njegova majka i dalje moli Boga da oprosti grijehe dusmanima, ne daju dusmani da joj dijete uz selam i korupciju rahat ukrade.
Ogadili su mi se lopovi Solak i Fikret, Halid Beslic, Serif ”nebosanac” Konjevic, nakav Koke i ostala bagra. Jesmo li mi narod kao i oni ili ce mo traziti zatvor za ovakve?
Kadrija Te tuzi ,Kadrija Te sudi
Klixa za predsjednika ! 😂
bravo klixeri !!!
U subotu advokat razvodnjava pricu i kaze kako je zarada od 250 000 KM minorna i kako niti jedan poslovni covjek ne bi radio na ovako mal iznos zarade. Pri tome zaboravlja da malinar nije imao nikakav rizik, jer je radio sa drzavnom lovom. Ako je htio ispasti faca, trebao je nabaviti robu za svoj novac i preuzeti rizik, a ne tudjim k. gloginje mlatit. I naravno, utajili su mnogo vise novca, a sigurno nisu sami sve ovo smislili
To su naše pametnice. Kod njih je svaki ugovir isti. Rade samo copy-paste.
Sramota,,dosta više,,glume"- tražili ste gledajte,,a sada..taze film- Gubite se,,bagro sa očiju..pravo KP Zenica..
Sve to treba pozatvarat i to odmah.
Haha pa zar jos neko vjeruje da ce ih ispitati,privesti zatvoriti osuditi ma dajte smjesni ste toliki tenderi namjesteni toliko para od akciza pokradeno toliko donacija uzeto zalosno je ovo sve
Cuj u javnosti se pokusala razvodniti prica! Pa moj klixe narodu je postalo jasno da tu nema nista sporno, da je to bila krizna situacija kad se stvari placaju deset puta vise. A to sto bi vi rado da ima nesto kriminalno u tom poslu, na vasu zalost ostat cete razocarani, i ponovo cete ispast smjesni kao i sa pricom o najsposobnijem ministru u BiH Seranicu.
Ali on (Fikret) je nama halalio.. zar je to malo?!
Uplate ti 100 avansa i kaze JA jedini mogao uvezti respiratore, pa tako moze i malo pismenije dijete, s tudjim parama. Da je tebi paša valuta isplate 120 dana pitao bi te ja...........!!!!!
Zar mislite da Bakir nije ovo dog sa Svrakicem. Pa Fikret je dio tala vecih igraca
Drma, drma Solak
Klix ne vadii!