Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
...putuj Selma, i ne naginji se kroz rozor....
SDA cisti put za koaliciju sa HDZ , ja,...i? sta je tu nejasno ?
@Paran0id Bravo Selma,šta će ti Demagoški Foliranti.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Naginju se kako vijetar puse, svi znaci svi koji su prosli u gracko vijece gledat ce svoj licni interes i za svoj licni interes raditi a ti narode gloopi prezivljaji sa 600 maraka mijesecno eeeee jadi glupani
Ona nikad i nije bila članica DF, nego PMP koji vodi njen otac. Iskoristili DF uzimali pare, a nije radila nijedan dan. A da ne govorim koliko je djevojka glupa.
Svi ste vi u strankama samo, iskljucivo i jedino radi licnog interesa. Narod, drzava u koju se zaklinjete i satro neki ideali - NISU VAM NI U PETI. Toliko !
Tajo je trebao namlatiti Džubura kad je već krenuo na njega
Legendarni komandat 😂😂😂😂🙈🙈🙈🙈Lovac, prijeratna sitna varalaca, a poslje rata sitna kabadahija...
Sa Drljevicima ko god je imao posla nije se dobro proveo, pogotovo ovim Sarajevskim sto drze firme, klasicne varalice.
od DF su ostali samo Dugmici
U BiH je sve moguce a neki bi guzice dali samo za fotelju
Jel vrijeme da se DF raspadne realno?
Sve dok se ne uvede zakon da zastupnik ne dobija mandat nego stranka ovdje nema napretka. Npr u Americi elektor koji je demokrata ne moze mijenjati odluku nakon izbora vec mora glasati za Bidena npr jer je to volja biraca.
fina nakva, samo ne znam kakva je ispod stola
Spremna za Nip
Osta bibija jedino žensko u df
Ok...