Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
dodvoravanje, idu izbori
Veli, sve se moze iskoristiti u kampanji. Idemo, veselo, veselo!!!
Zato Uk ima osnovicu plate 3773 KM topli i prevoz. Njegova satnica je cca. 21,50 KM, ako uopste radi osmicu. Ako radi 5-6 sati dnevno (a vjerujem da je tako) onda je satnica 28,50 KM. Aferim Uce, dobro si se uvalio sa bachelorom prava i bez radnog iskustva.
ma to i jest maslo sda i df-a.. prica za pred izbore koja nema osnova...povecano nam jos povecaj...mi u ze do kantonu taman dodjemo blizu sa kantona oni hoce vise...pa u kojoj zemlji mi zivimo sta je to skuplje u sa nego u ostatku drzave...struja voda tel. lijekovi...mani te se ba te bahatosti
Skini ČALE, MA Hajte MOLIM VAS, svi čekaju šta ćete VI REČI :)
nema love a za severinu 800 hiljada,za one deenove koji milion da se osigura njihova korida
U zdravstvu ima cca 7.500 uposlenih. Pomnozite to sa 3 ili 4 osobe, koliko svaki uposleni ima clanova porodice koji mogu glasati. Lijepa cifra :) ... Uk zateze, kao da sutra ne postoji :) Love ima kolilo vidimo, ali valja namaci za kampanju Bruka! I onda kazu sto odose medicinari i doktori.
nedaju ocjene
dama iz sdfabih trojke
DF ce u Sarajevu nestati.
Marijela je dama! Gospodjetina jedna! Nije prvi put da se bori za prava radnika! Svaka cast!
Marijela zena koja se bori za Prava radnika od Skolstva do Zdravstva
Sistem se treba urušiti