Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mnogi u N. Gradu su cekali njihovo misljenje da bi znali kome da daju svoj glas
veliki broj sda-ovaca ce glasati protiv semira efendica koji je zgazio nemocnog dedu i izdao sda prije cetiri godine
SDA clanovi nece glasati za Semira
Joj ova Gakovic, znam da je Semir prozivao oko nekog posla i njenog supruga, vezano za bazen
veliki broj sda-ovaca ce glasati protiv semira efendica koji je zgazio nemocnog dedu i izdao sda prije cetiri godine
Ova Gagović je sramota i baš samo interes, zna li se jel muža udomila jel dobio fotelju. Ovakvi Mirza nepomažu samo štetu donesu.
NiP-BOLJE- Konakovic OBJAVLJUJE na svom fb.profilu, kako ce POKRENUTI istragu zbog ceka je na konkursu za vozaca u Zavodu za zdravstvo KS primljen Nermin Kapo član NiP-a, a ne Adnan dijete SEHIDA... p.s. Rezultat njegove BORBE za SEHIDE je da je Nermin Kapo stavljen na Izbornu listu za općinu Centar pod brojem 6! Ogoljen je NiP- Nepravda i Podvala do TEMELJA...
Evo jedna Zagonetka: Dugo sam bio u jednoj stranki, odem ti ja tako i na hadz, pucam selam odmah-reda radi, onda ti ja ko hazija dodjem sa zenom golog pupka na SFF 2022, volim bas Glasno da se zakunem u Velikog i Svevisnjeg .mnogo sam Cestiti i Posten, ako skontate Ko Sam- glasajte za mene :) :) :)
Vi iz NiP- Nepravde i.Podvale OBJASNITE zašto je Arijana Memić izašla iz Kluba NiP u Skupštini KS i ZAŠTO SAD SJEDI U ZADNJIM KLUPAMA, a sjedila.je u PRVIM KLUPAMA. UZELI ste HILJADE GLASOVA na račun tragedije PORODICE Memić! P.s.ZAPAMTI u Novom.gradu do TEMELJA idete u neku stvar, jer će vas Efendić svesti na STATISTIČKU GREŠKU.
Kad je Admeli trebao MANDAT i GLASOVI tad je i sina slikala sa Semirom, pa OBJAVLJIVALA JAVNO. Semir je BIO NOSILAC LISTE za Kanton Sarajevo, na OSNOVU NJEGA i NJEGOVIH GLASOVA SU.gospođe Hodzic i Gaković DOBILE MANDATE ispred Stranke za BiH. Sad PODRŽAVATE Mirzu, koji nema ŠANSE DA GA PODRŽI jos 1000 takvih Gakovića i Hodzića ! SPREMITE rukice da Efendiću ČESTITATE NA JOŠ jednoj POBJEDI!!
hahahha vidi mu se na glavi, postenjacina. hahhaha
Sve naki bureci i ćevapi od ljudi.
Elza Gajovic nebi imala za Hljeba da joj nije bilo Efendica i kad joj nije htio muza postaviti na poziciju koju je ona Htjela ona predze u Kartel a Adnela stara Camparina Bumbatre
Svako je bolji od Semira Efendića, osobe koja je pregazila nedužnog i nemoćnog dedu-pješaka i nije osjetio potrebu iz moralnih i ljudskih razloga podnese ostavku na mjesto načelnika općine.
I doktori clanovi NS su usmrtili bespomocnu i neduznu djevojcicu,a jos nisu odgovarali za to,nego se sepure po predizbornim skupovima NS.Da imaju imalo morala,Trojkasi bi zbog toga sami odstupili sa vlasti.
Hahaha intelektualne gromade, ovu campara štemao, a ova otisla od semira jer nije htio unaprijediti njenog supruga mimo zakona
Dosta je bilo i rumenog
Nikada cuo za njih dvija a ni za Mirzu. Ne moze Efendicu niko priirisati u N.Gradu on je najsigurniji pobjednik na izborima.
Neka hvala
Ramo vam odlucuje koliko znam hahahaha