Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Do sad je trebao biti iza resetaka, a ne na ovoj poziciji. Lik veze nema sa poslom koji obavlja.
A inace ostali ministri su eksperti za ministarstvo koje im je dodijeljeno?!
provodadzija @ Prije su bili sigurno školovanih porediti tadašnjeg ministra vanjskih poslova Šaroviča ili ministra sigurnosti Mektića sa ovim ublehama.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ovaj je davno trebao biti na Američkoj crnoj listi zbog trgovine narkoticima
mislis uzivanja narkotika
Ma treba ga smijeniti tamam da mi je brat, pogan riječnik ima i svakoga i moga i tvoga ako je zao.
na Vracama mu zabranit ulaz u Šeher
Nešić ništa nije uradio, ali barem ne ne leti helikopterom ha ja
Zasto ne hapse zbog negiranja? Hoce li nam iko dati odgovor, a znamo sta ce biti odgovor, svejedno zelim ds vidimo javno..
Dritanov ahbab,neda ga on nikome
I vrijeme je da prestane primati platu od države koju ne poštuje
Procedura imenovanja i smjenjivanja u BiH na nivou države
Samo ovog smijenit ,nosite ga iz BiH
A sta ce ako i kada ga smjene....jel'to ima neko bolji...?
Pa vi ste ga birali pa ga zelite smjenit, vi ste izglasali zakon o mjesto prebivalista pa ste verificirali etnicko ciscenje, vii ste glasali za zakon da na rodnom listu pise drzavljanin FBIH ili RS time ih verificirali kao drzave. Vi godinama sutite o ulasku kadeta vojske Srbije u BIH i sad se to otkrilo. Vi sa svojim nakaradnim zakonima i odlukama unistavate zivote građana ove drzave svaki dan.
I za njega ja Konaković rekao da je prava odluka kao i za Isaka.
Slike dokazi i snimci iz Dubaija su garancija da ova vlast mora podržati odluke Dodika i Čovića.
Ne da njega trojkaa, ahahaha. njihov pulen
Nisteli još skontali igru: Tip iz jedne etničke grupe vređa drugu, ovi opletu nazad po njemu, a onda on postane heroj u svojoj grupaciji. I tako 30 godina a i slijedećih 50 će trajati. Glupi smo ko ona stvar
Nevjerojatno je da ovakva banalna prilika uopšte dobije priliku da zine pred kamerom a kamoli da bude ministar Dodik je za njega Tolstoj