Komentari (228)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Oduvijek se znalo da zajedno rade protiv BiH..
Srbi i Hrvati ne postoje, kao plemena koja su postojala do dolaska Turske.Srbi su postali mjesavina malog broja Srba, te Vlaha, Cigana, Turaka, Albanaca…a Hrvati su postali mjesavina malog broja preostalih Hrvata, te Njemaca, Madjara, Ceha….i velikog broja pokatolicenih Srba u Dalmaciji i na kamenjaru.Hrvati i Srbi danas, nemaju skoro nikakve veze sa Hrvatima i Srbima od prije 600 godina.
@FerhatPaša OVAKO CE ODRADJIVATI I MOSTAR ZAJEDNO NAKON STO IM JE BAKIR DAO 13 POHRVACENIH, 6 OSTALIH GLASOVA U MOSTARU VS. 9 BOSNJANSKIH!
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Zasto Inzko visoki predstavnik ne proglasi budzet. Ima pravo. Covjek nistane poduzima
Budžet MILIJARDA KONVERTIBILNIH MARAKA, jesmo sirotinja.. :(
Biserka je kriva - kažu da je solirala na svoju ruku bez znanja središnjice stranke i sad zabrljala pa dok ne počiste...neka nas malo i vani...lijepo je vrijeme :-)
Još malo Dragane. Htio ti ili ne izbora će biti - tebe svakako neće.
Igra za publiku. Zna se kome odgovara odgađanje izbora - bekiru respiratoru
@gooUser1576537349 i oni tebi m2
Zenjes to sta posijes, 3 put Komsic i jednom manjinski HSP u vlasti sa SDP-om. Da se ne lazemo HDZ samo uzvraca duplo ispod pojasa mada je Turkovic prva pocela ovo.
Hebem mater i srbima i hrvatima
Svoju si zaboravio
Bakir ima karakter ko moj kuratz..yebo bi svakog
Rusioci ne Bosne nego napredka.
Cekaj sad, zar izborom Komsica nismo ostvarili veliku pobjedu patriotskih snaga i realizovali sigurni i nezaustivi put u NATO, i zar nismo prijetnje blokadom od strane HDZ`a i SNSD`a smatrali blefom?
Dodik i Covic umiru os smijeha.
Zar se Špirić nije zakleo da će sve biti ok
@FuNNy Pa , sto se nijh tice i jeste sve ok.
Reko je Bookiru ALAHA MI
A jeste se I dogovorili, ostali dugmići!!!
kkjj
ISPRAVNO....................