Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tvorevina nastala na genocidu i etnickom ciscenju. To je istina koja je svakome jasna, samo se neki prave mutavi jer isti ti ljudi sa istom fasistickom ideologijom i dalje su tu i sanjaju da bi mogli da odcijepe tvorevinu cije su gradjane poubijali, bacali u masovne grobnice, logore itd. To je tvorevina koja je nastala na fasizmu. Ne treba se ustrucavati govoriti istinu o fasizmu koji i danas zivi u toj tvorevini. Istina koja je medjunarodno pred sudom dokazana.
A zašto tako brzo, gdje žure pitam se.
Kad nema para lako se usvoji: tako i oni
Putin obecao jednu milijardu nepovratnu da pomogne malo
Gotovi su! Ušla voda u uši. Sad bi Mićo uzeo kredit i po kamati od 50 %! Nije njemu vuna za prenos nadležnosti nego što bi neko drugi imao uvid u knjige zaduženosti
Ja što im "cvjetaju" ruže , ali samo u skupštini , 🤭🤭
propadaju koo žeton . eres je na rasprodaji , ☝️