Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Borci se borili da im ušlje kroje kapu
Šta bi , izdajnici osvojiše zakon a zeleni od 2009.godine nisu uspjeli.
Sram te bilo Delicu sta je sa ljudima koji du krv lili od orvog dana u Armiji BiH.Tri puta ranjavan sto od metka sto od tenkovske granate i 80 posto invalid ja nemam prava jel nisam 90 posto ili 100 invalid sta je sa nama koji smo od 50 posto na vise RVI. Rata nisi vidio a krojis nam sudbinu zakonima. Za sta smo se mi borili pitam se.
Kad se sjetim samo kako ste rahmetli Salku pljuvali da bi vam ovi dosli.. svaka nama cast kad nam u obraz svasta moze stat
Hajmo zeleni pocnite s napadima