Komentari (112)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Do sada najnormalnija i najpametnija reakcija :) . Dakle, danas su OS BiH postrojene u Banja Luci. Ispadoše Dodik i Ivanić veći bh. državotvorci nego što možemo i zamisliti.
da OS BiH Republika Srpska puk koji bastini tradiciju VRS
@SmetaNjimaRSaNEdanRS ma taj je Puk dio Oružanih snaga Bosne i Hercegovine, nosi oznake Oružanih snaga BiH, ide u međunarodne misije pod zastavom BiH, i to što ima svoju autonomnost u okviru OSBiH, to je normalno, u skladu s konstitutivnošću naroda u BiH - dakle, danas su se zvanične Oružane snage BiH postrojile u Banja Luci na dan RS, i to je tako fina simbolika zajedništva, uz međusobno institucionalno uvažavanje. Dodik i Ivanić nisu ni svjesni šta su napravili :)
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
HA ha jest im Admir šuknuo HA HA HA HA HA HA HA. ne znaju đikani koliko su glupi ni jesu li došli ni jesu li pošli! HA ha ha ha
Gadi mi se majke mi kad ove izjave od naših političara čitam to je jad i čemer! Pa za koga se ustavni zakoni i pravila usvojena! Izgleda samo za nas normalne ljude koji ne vrijede za gospodu ivanića dodika čavku i zutoga horoza! Da bog da im se svaka klica izbrisala sa ovoga svijeta!
Previse se paznje pridaje danasnjem dogadaju, pogotovo novinari i klix. Da se dan rs-a obiljezavao svake godine od potpisivanja daytona bio bi danas sasvim uobicajan dan. Ovako se od toga pravi preveliki cirkus.
Je li on glup ili se pretvara? Nije se postrojila vojska BiH već njen dio koji je nasljednik VRS. Osim toga, gdje su zastave BiH? Ovo je odvajanje RS-a uz odvajanje vojne komponente. U pravnim državama za manje stvari se ide na prijeki sud.
Ova Čavka mora da je glasnogovornik Bakira i SDA!
Pomoz' Bog Admire Srbine! Znači da si ti na strani rušenja Ustavnog poretka BiH! Jel' te to Dodo platio da tako pričaš. Priča bi ti bila ok da nije prekršen Zakon i da taj dan nije neustavn dan!
Jah... evo ne znam Bogu mi...
Ima logike. Kad se izmaknes, ko zna zasto je to dobro :)
Kmeeeek Boooošnjoookoo čuje se do neba hahahahahahahaha
Petokolonas koji je dobio lovu da prica to sto prica. Pukne li opet prvo njih i ratne profitere i politicare lopove " po prijekom postupku" !
Eh kako bi to sultan Erdo pohapsio sve do devetog koljena.
Dobro ovaj pila naopako
Sta ces moj Cavka kad pisnuti nesmijes ni ti ni ostali koji ste tu.Danas vam jevisto pokaza put odlaska iz genocidke na jedan vrlo grub i diskriminirajuci nacin.Ovdje je zaista neshvatljivo cutanje tih silnih i debelo placenih meddzunarodnih dzabahljebarosa.Pitanje je samo ili neznaju ili ne umiju svoj posao da rade lako treba i na koji su se ugovorom obsvezali
Ahahaha, sad kad Bosnje koje su do malopre zahtevale "erdoganov tretman" za sve jedinice koje su ucestvovale na proslavi u prestonici pocnu da slave angazovanje istih kao svoju pobedu. Kakva komedija. :))
hahahhahahhahahahahahahaha
Tako mi je žao što Admir nije zaklan 90tih.a mi ćemo to ako Bog da uskoro uraditi... njegovu majku i sestru nabit na kolac, a njegovu djecu satarom isjeći i strpati u pretis lonac