Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hvala dragi Haris što ipak postoje ljudi poput tebe. Adnanu želim uspješnu operaciju aBd.
Ja sam Adnanov brat Anel . Haris je moj prvi komšija i jedini pokušava spasit život mog brata , pa se suzdržite od odvratnih komentara .
Nije odvratam komentar ali je činjenica, prije svega Haris je politicar i to SDA, naravno da ovakve stvari koristi za svoju promociju i drugo, kazes prvi komsija, pa kakav bi on to bio komsija ako nebi pomogao, kakav??? Obaveza mu je pomoci svom komsiji, jer je na funkciji i moze.
Trojak ceka covica da kaze smiju li podrzati
tako vi iz SDA i na bolesti zelite politcke poene.
Bolje da si podnio inicijativu da mu sda plati lijecenje. Ovako kupis poene na necijoj bolesti. To se radi u tisini i bez medija
Čitaš li ti ista, liječenje je plaćeno. Zakon ne dozvoljava da se uradi operacija jer donor jetre nije član porodice.
Upravo suprotno po mom misljenju.....u ovakvim situacijama je bas potrebno da se ide javno i da se pritiskom medija pokusaju natjerati ovi gore da za promjenu rade svoj posao.......
Svaka čast Harise, valjda se neko drzne u Vladi i ubrza stvari