Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dajte riješite mlade više, pa svake godine dajete cenera sad se nešto zainatili.. pa imal iko mozga
Lik uputio inicijativu za rjesavanje subvencije za mlade, a stranacka kolegica mu napala mlade nazvala ih hiperprivilegiranom kastom i porucila “nije im trebali dat nista”. Znaci u ovoj stranci svak djeluje kako mu volja
A Dino Konakovic podrzava da se nadje rijesenje.
Pa jel' rečeno u javnom pozivu do 12.000 KM? I 4.800 je do 12.000, kako ljudi ne kontaju, sad se svi uhvatili maksimalnog iznosa.
kamo srece da je vise ovakvih zastupnika
Konačno da neko objektivno sagleda situaciju.
NIP-u je ovo jedina strategija izlaza da ne bude poistovjecen sa Nasom strankom koja je napravila cijeli problem, i SDP-om koji ih podrzava. Jedino ispravno iz NIP-a da ovo sve poprave.
obecali ste, sad im dajte! ili ste gori od opozicije
Zašto nije dobro planirano ko je odgovoran zna se.Moglo se ali nije od planirane cifre 5 mio podjeliti za 500 kandidata.Razlog moje mišljenje je da u ovoj godini neće biti hiljadu i nešto mladih neće ubrzati starenje jer su mladi do 28 ili 30 god. ili će mnogi iz FBIH se prijaviti na adresu u KS da bi imao mogućnost da aplicira.
Svaka čast
Svaka cast za ovo, sve se moze kad se ne krade
Napokon neko normalan da pokrene rjesavanje ovog problema!!
Za posebe i odabrane mlade ja nebi ni feninga dao iz budjeta !
Prekuće Dodik kaže imam dokaze da političari iz federacije rade sa narko bosovima u Dubaiju odma juče svi trče kod Dodika u njegovoj avliji da se dogovaraju i Dodik posle sastanka kaže zadovoljan je dogovorom tj. ucjenom. Jesu li ovi glasači trojke toliko retardirani ili kriminalni da brane tu izdajničku bagru
Šta je nipovci pomažu vam ovi iz HDZ centrale da pucate minuse sad će ubrzo da i pocrveni komentar. Šta u ovom komentaru nije istina majke vam ga izdajničke i udruženoZ .
Šta je s nama koji smo kupili ranije stanove i kuce, a nismo marke dobili, a vracamo kredite jos narednih 20 godina?! Hocete i nama dati pare retroaktivno??? Bagro jedna skupljate pojedinacno jeftine politicke poene!!!!!!
moj amiđa Elvis,nije ko Presley al jest amiđa