Komentari (122)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zakonom treba zabraniti ako si bio clan stranke izasao iz nekog razloga ili istjeran da ne mozes viti clan nove stranke minimalno 5 godina. Vjerovao si u ciljeve, potpisao pristupnicu, iscitao program, namlatio se para i mijenjas clanske karte kao gacce. Ne ide to tako
pametan lik zna da NiP nece nikad u koaliciju sa SDA za razliku od SBiH !!!
preposteni precasni dinokijo i njegova druzina preletaca i amatera...mislim da je vrijeme jedan kratki kurs iz wikipedije da im precasni preposteni odrzi
Sto bi u narodu rekli UHLJEB..
U Austriji uhvatili kancelara da je tu nešto, možda jeste, možda nije, čekaj da vidimo, krivična prijava, tamo, 'vamo, dajem ostavku na funkciju kancelara, ali ostajem u stranci, drž', ne daj, verovatno, biće... ma nije prošlo 10 dana, lepo su mu rekli: "Skloni se sam da te ne sklanjamo mi." I ode Kurc. Ovog preletača bi rešili za 8 minuta.
Mislim da sam ja prvak. Od 18-e sam bio u SBIH kod Harisa, pa u DF kod Željka, pa u SDA kod Bakira - oni me uhljebiše sad jurišam na NiP a može i NS. Važno je održati formu i platu. Ćao levati s biroa, treba se odmoriti od sjedenja uz dobar film i ženicu.
Znas, da si bas nikakav...Jedno veliko nista a samo su nistavniji od tebe oni koji glasaju za tebe...Mjenjati politicku orintaciju svara dva mjeseca.
E,eeee,,Fotelje,fotelje,naša boljka..Za 100.lira u 100.vira..Lova,lova,obećanja mijenjanja dresova...jebo Ti nas,,Znam Ja nas..Nema hajra od ovakvih političara,,Udri mu..Fool,i digni mu,,Dobru LOV...jer imajte građani u ..VIDU .da Ovakvi kao u nas..evo 30.god.političari rade samo za,,SEBE,,Zato nam mladi i ,,bježe-idu,,Sada se pitam/..ko će se boriti sa OVIM..lopovima,ako nam mladi odiše...penzioneri odapinju,a i Lahko su,,potkupljivi,,
Najgora sorta ljudi, prevrtaneri
Da si bogdom prestai sa politikom to bi bilo najbolje za stanovnike KS
ovaj ima vise transfera od Ibrahimovica. Ovaj uporan da nadje gdje je bolja guzovaca
Pravi covjek od povjerenja karakter , obraz i stid . Fuj
ovo su od4on od ljudi... fukse prave
Hehehe, čovjek zvani koncept i platforma. Toliko principijelan...
Klosar a ne zastupnik
Ne znam šta se žalite, mišljenje ne mjenjaju mrtvi i budale. Ovog VELIKOG čovijeka nije stid javno to i istaći
Zanimljivo bi bilo da se napravi spisak politicara u KS koliko stranaka su promjejoli , objave sva imena direktora na javnim funkcijama u zadnjih 15 godina, ko su odakle i na kojim funkcijama su bili, koja preduzeca vodili i da li su zasluzili ponovo glasove u oktobru.
Preletac malo vamo,malo tamo
u ovom Nipu svi preletači ..nijednog pravog člana svi kvislinzi. Narod ga izabrao za DF a on ode u nip . Smrad , to treba zabranit , kad promjeniš stranku ides napolje iz parlamenta vjeća ili skupštine . sve su to uhljebi Dino mu obecao zaposliti ženu .
Najgore ljudske ljige su ovi preletači
Simpatican je..