Komentari (54)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ima li iko u ovoj državi da je na poziciji a da nije lopov, prvarant ili kriminalac
Ko nije lopov nije imao ni priliku
Cavku za ministra pravde,MOMENTALNO,,,
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Hebo majku, fakat sve vise mislim da je potrebno rijesiti se svih advokata, sudija, i tuzioca da im se dozivotno zabrani obavljanje sluzbe i dovesti komplet novu garnituru. Pa onda ponovo isto kad ti zagrizu u korupciju i stranacke interese.
Šejla rekla, Šejla uradila... I Fahro i Čavka u pritvoru...
sistem je takav da bez korupcije ne može da funkcioniše
Boze kakvo smo to drustvo postali i zivimo li u svijetu lopova kriminala hostaplera i budala.Ima li iko odgovoran i dosljedan stolice i funkcije na kojoj sjedi i koju obavlja.
Tek sad? Bolje ikad nego nikad haj fala Bogu. Kako je krenulo Turkovic izlazi ubrzo.
Sad ce popadati i mnoge druge presude pa ce Cavka priznati i sto nije i sto jest...opet ce neko dobiti previse klaviranja a neko se izvuci cist...tipicno nase!
A sta cemo sa camparama?
Jedan od Čampara ode na Zukino mjesto štopera, pa nije beze žrtvovan Zuka, najjeba jadni vozač klupskog busa haahahahahah... :P
Valjda je Sud BiH krajnja instanca koja prihvata ili odbija Sporazum.Tuzilac i optuzeni mogu pregovarati kako hoce,ali bez sudije ili sudija,nista.
Ako je ovaj Cavka za suspenzije šta onda treba da se dogodi sa Božom Mihajlovićem koji je ukrao iz svojih predmeta dvjesto hiljada KM. Samo ako suspenduju kradljivca Mihajlovića onda se može početi vjerovati pravosuđu.
...vazda po rusima...
Olek i Bolek cisti crtic.
Hvatajte tuzioce i sudije, policiju, to je drzava, a od njih svo zlo polazi...
Oćel i jedan tužilac ostati na slobodi, il će se sa svojim kažnjenicima igrati u Zenici vozova ??? Obzirom da je Oleg, mogao bi u Mostaru a bogami i u Foči, pa bujrum !
U ovoj državi i ptice kradu !!!
znaci zika turkovic mora na slobodu
Zar i ti sine Mitre :) Ošli smo u pm :)
Hebat ce ga Turkovic hahaha
Davno je njima Turkovic rekao svi cete vi na optuzenicku klupu i Oleg Cavka i Dijana Kajmakovic...znao je on koliko su i od koga mito primali i kome su pakovali koga oslobadjali...evo ide lagano Cavke..izvuci se nece ako bude pravde..
od pocetka je namjesteno bilo vidjelo se