Komentari (74)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nije meni što poštar uzme 1,80 nego što ne dobijem račun... Gdje te pare završe na kraju...
Svaki "žuti papirić" koji ima upisan iznos, se razdužuje i pravda. Inače se plaća iz džepa poštara ili radnika na izdavanju pošiljke..
Ma ni milijardu eura ne moze SDP spasiti od izbornog debakla!
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
U RS vec neko vrijeme nema tih 1,80 KM naplate.
Ja (u FBiH) vec 3-4 mjeseca na desetine posiljki nisam imao taj namet od 1.8KM koji je prije bio uobicajen. Ne znam je li ima jos neko slicno iskustvo da potvrdi.
Samo neznaš zanima me jel to sam smislio ili mu je neko pomogao .imaš li kakvu bolju ideju od više para recimo ukini porez 100 km ko ima vozilo na plin jer puno zagađuje okolinu itd
Bravo majstore, koji je ovo harac, vec godinama!!!
Meni su dosad uzeli jedno 50KM. Bravo Sasa
koliko se tu miliona do sada nezakonito uzelo građanima sam bog zna
Šta se sve lopovi naši ne sjete da izmame narodu svaki fening
Naručiš iz Kine proizvod koji košta 1,50 KM, iz Kine poštarina besplatna do BiH, a onda mi poštar naplati 1,80 KM, a živim bukvalno u zgradi preko puta Pošte.
1,80 KM posta ukrade. 1,00 KM Telekomi ukradu. 3.40 KM Elektroprivreda ukrade. 12 KM Banke ukrade na godisnje odrzavanje racuna. ITD.
12KM ti je samo godisnje odrzavanje, a onda imas jos minimum 2.5KM mjesecno. To mi nikad nece biti jasno, ali sam na svojoj kozi osjetio kad su mi naplatili skoro 2 godine, a nisam ni koristio taj racun. Na sve to i zamjena kartice od 15KM. Raiffeisen je u pitanju. Unicredit ranije naplacivao ako ne koristis
Šampion besmislenih inicijativa. Sale neće stati. Frajer je život presjedio po parlamentima, 4-5 besmislenih inicijativa i apartmani na Jahorini. Snaš'o se!
naravno da nije besmisleno. besmisleno je sdfa glasaču cija stranka je ovo i uvela
a da ne govorimo da postar uopste ne zeli da dostavi, iako si u stanu, vec ti ubaci zuti papiric u sanduce, pa moras ici na stanicu da prezmes posiljku ili pismo.
Da, to je bezobrazluk BH posta, a jos veci Brzih posta koje ti na proizvod od 5 KM za dostavu unutar BiH ili cak istog grada traze 8-10 KM, a i firme koje to rade, ne zele da dodjes i kupis proizvod, pa izadje skuplja pita od tepsije.
Najveći lopovluk ikad izmišljen!Uzmu ti 1,80km za ništa a ti platio poštarinu jednom kad si kupio a sad još da odkupiš lopovluk.
Udar na bosnjake i izdaja trojke
To je uvedeno jos dok si mogao naruciti samo do 50KM vrijednosti, a da ne placas PDV i carinu. Doba SDA
UKINITE SVOJE RAZNE DODATKE I PAUŠALE pa da progledamo svi
ubleha. Kako vazno pitanje
A Kanabis u medicinske svrhe stoji odavno.