Komentari (92)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Prelijepo!
Da,hvala Abdulahu Skaki koji je zapoceo obnovu!
BosnjackiZmaj ti si debilcina ko i skaka
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Simpaticno 😍 vise ovoga klixe, manje bOkira i Dodicka, hvala.
2 miliona? Mislim da je nije realno da toliko košta?
Neskidajte ogradu dok ne popunite rupe na asvaltu pune su vode
ova u kimonu
Sve su to projekti / sem zicare / koji se placaju novcem naroda tj.nasim novcem tako da je uopste deplasirano pricati o tome cija je ideja.Kada taj neko ko je dao ideju napravi nesto svojim novcem onda se moze reci da je njegovo djelo.A sto se tice zicare tacno je da je ideju poktenuo Ivo Komsic ali da covjek iz Svedske nije dao novac i to bi bila samo ideja.
Vidi tete Violete.
Svaka cast! Lijepo uradjeno, jedva cekam da obidjem.
budi se nostalgija. rodio sam se odmah ispod bistricke stanice i svercovali smo se u vozu do dovlica, pala i korana. nezaboravno djetinjstvo. jedva cekam da se zavrse radovi i da je posjetim.
Ova od osvjezenja na sceni u pokusaju, do totalnog razocarenja i fijaska.
Hvala Skaka on je zasluzan i za ovo i vjecnicu i zicaru,najbolji gradonacelnik ikada,najvise je uradjeno dok je on bio gradonacelnik. Dezurni pljuvaci minusajte!!
Samo zamjeram Benjamini da nikad nije pohvalila ovaj projekat kao inicijativu Abdulaha Skake, a slika se uredno i priča p tv-ima o ovom projektu. Skaka je imao extra ideje, kao npr. bosanski čilim na SFF ali bitno je da je gradonačelnik neko drugi a ne iz sda. Benjamina nije loša, ali više sam cijenio ideje Skake, nekako je bio življi i maštovitiji.
Bože, baš je odvratna...ne mislim na stanicu...
U Sarajevu sve sto vrijedi je tursko, austro-ugarsko ili jugoslovensko. Bosnjacki je samo ćevap a nije ni to autenticno 100%. Kasaba kao i prije 600 godina bez paša vezira oficira generala. Samo kasaba.
Zato je Kasin do, tamo gdje si ti, super, al' kad' bi se zahebavali. I zato stalno dogmižeš do kasabe, aj zakuni se...
E sad kako bi bilo da srede kasarnu jajce...
Hvala Skaka.
Samo se slika ccc