Komentari (56)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svi ste vi po nalogu spremili propagandni materijal. Sto se vise i ofirnije trudite to nas vise nece nikada htjeti pristati na vakcinu.
Pozivam svu NEVAKCINISANU GAMAD ovim putem da se PODHITNO vakcinisu. Da ne bi uvodili opet LOCKDOWN. Uvesti OBAVEZNU vakcinaciju za djecu ispod 12 godina. I zahtjevamo uskoro i zatvaranje skola i svih javnih i privatnih objekata s ciljem da prevenisemo zarazu COVIDOM 19.
@SretnoVakcinisan, ovi što na forumu i u komentarima pišu protiv vakcine su svi uredno vakcinisani i šire dezinformacije sa jasnim ciljem izazivanja što više suza u FBiH. Za njima onda dolaze i budalaši sa umanjenim intelektualnim sposobnostima koji im povjeruju i upecaju se na te dezinformacije i kao papagaji samo klimaju glavom, te u svom oduševljenju što ispadaju malo drukčiji od većine ostaju nesvjesni štete koju čine društvu i okolini u kojoj žive.
Stop kovid potvrdama
Jbt, zamisli tu strašnu pandemiju gdje se vakcina mora reklamirati i dijeliti pare da se ljudi vakcinišu! 😂😂
od početka su mediji u funkciji propagande epidemije, nema istrazivackog novinarstva na ovu temu, samo se podanicki prenosi ono sto im se nalaže... virus je kreiran kao biolosko oruzje, vakcine su cista ubleha za lakovjerne!
Ti si ubleha sam po sebi glupane
Hexendoktor@ Znam ja to sve kolega, trolovi sve pisu, pisu i za mene najgore stvari. Cak sam dobio i prijetnje smrcu od polupismenih zohara. I prijave mojih komentara sa jasnom namjerom da mi ugase profil. Ali nece moci ove noci..💪
Klošari!
Svi koji su željeli da se vakcinišu, dosad su to mogli. Već mjesec dana vakcine su tu i svi imaju otvorena vrata. Sutra ako shvate da je bilo bolje da se vakcinišu a nisu, pa sami su sebi krivi. Što bilo koga nagovarati.
Ja ne vidim poentu zasto nekog primorati da se vakcinise ako taj covjek licno smatra da vakcina nije dobra za zdravlje covjeka. Svako imaju slobodu da radi sa zivotom sto zelim, zato i ova lopovska vlast me ne moze natjerati na vakcinu. Vidit cemo koliko ce opasti promet svih restorana, kafica, trznih centara....
Ko je on da smatra da je to štetno. Onom ko je protiv vakcine očigledno niko bliži nije zaražen ili čak umro od korone. Vakciniši se tikvane!
Uranili, podranili. Bolje ikad nego nikad. Jest da kasnitte godinu dana, al šta ima veze.
Ma rano je, trebali ste kad korona prođe.
Samo da vas upoznam gospodo iz javnog zdravstva da se priprema Nirnberški proces za ovu globalnu ujdurmu zvanu covid 19!!! https://opusteno22.blogspot.com/2021/08/imamo-dokaze-da-su-ovo-najgori-zlocini.html?m=1
uskoro necu moc u kucu svoju uci bez vakcine smradovi jedni
Samo da vas upoznam gospodo iz javnog zdravstva da se priprema Nirnberški proces za ovu globalnu ujdurmu zvanu covid 19!!!
Dr Charles Hoffe pojašnjava kako mrna vakcina djeluje na organizam na ćelijskom nivou!!! https://www.bitchute.com/video/uD98ksu0PzQg/
Sve je placeno😉😉propaganda se nastavlja😉
Mozete dijeliti milion eura nema sanse da primim vakcinu😉😉propaganda zvana korona